Здравейте колеги.Незнанам дали това което мисля за проблеми наистина са такива или е нормално но се надявам да го разбера от вас.Ще ги формирам като отделни точки както следва:1 мисля, че не ми загрява достатачно колата защото,минавам цял пловдив и стрелката за температурата идвам минава над долнното деление2 Когато я настъпа и вдигне над4000 оборота ми святка лампата на ръчната.3 преди няколко дена пак на високи оборото ми светна лампата на моно инжекциона аз се уплаших да не стане нещо сериозно и изгасих двигателя.След няма и минута я запали и лампата вече беше загаснала.От тогава съм й навартял стотина километра без никакъв проблем.Възможно ли е да е светнала порати същата причина поради която светва и лампата на ръчната. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОКАЗАНАТА ПОМОЩ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ.Много проблеми с Брава 1.4 12V
Collapse
X
-
1. Сменяш термостата и нещата се оправят.2. Това е пълна мистерия. Няма нищо общо едното с другото, освен ако от вибрации нещо нивото на спирачната течност се размества и ти индикира това. Провери си нивото на спир. течност в казанчето.3. Иди на диагностика, да ти прочетат грешката и ще ти кажат какъв би могъл да е проблема. Ако си с газ, обаче, вероятно емулатори на ламбда или инжектор се бъгват нещо.Дамо съм бил полезен!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Приятелю, хич не ти завиждам с тва 1,4 12v. Имам си го същото и все си имам некви грижи с него още откакто го купих - http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...E8%F8%EC%E0%ED , но пък си го харесвам и такова, каквото е. Иди на диагностика за лампата на инжекцията, освен ако не си с газова уредба - тогава може да дава такива грешки.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Проблемоте не са сериозни и ги има с всяка стара кола. За загряването смени термостата, лампата на ръчната може да свети поради износени предни накладки или ниско ниво на спир.течност, а за лампата на моноинжекциона трябва най -вероятно ако пак ти светне да отидеш на диагностика. Успех.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар