Ако има някой колега карал този автомобил или притежава да каже как е относно цени за сервизиране и издържлива ли е? Понеже съм си харесал такова автомобилче но се колебая между fiat cupe и alfaromeo gtv.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за фиат купе
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Моето мнение е че и с двете няма да збъркаш остава да гледаш в какво състоянието на автомобилите .Относно подръжката за кола от този клас никак не е скъпа .А междудруго то малко съм карал купе но впечатленията сами много добри .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Re: fiat coupe
Я и аз да си кажа мнението На мене също ми харесва много повече Купе-то от ГТВ-то по външен и вътрешен дизайн.За ходовата част на ГТВ-то не знам как е,най-вероятно е като на Купе-то,т.е. платформа Типо Обаче големите разлики идват под капака,докато Купе-то е оборудвано с новия 1.8 16 ВВТ мотор и стария 2.0 16 който стар войн,то ГТВ-то най-вероятно ще е с 2.0 16 ТС който както е известно е едно голямо недоразумение,а за цени за резервни части за него въобще не говорим.Все пак както беше казал един колега по-горе,ако ти харесват двете коли и нямаш предпочитания,гледай по запазен екземплярPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:vlalov написа:пичове първо - колегата вече кара 2 купета от поне половин година (темата е от февруари 2007)второ - гтв било много куцо на вървене мисля ( сравнение с купето )I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар