Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за фиат купе

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся мнения за фиат купе

Ако има някой колега карал този автомобил или притежава да каже как е относно цени за сервизиране и издържлива ли е? Понеже съм си харесал такова автомобилче но се колебая между fiat cupe и alfaromeo gtv.
    Обичам си работата.

Моето мнение е че и с двете няма да збъркаш остава да гледаш в какво състоянието на автомобилите .Относно подръжката за кола от този клас никак не е скъпа .А междудруго то малко съм карал купе но впечатленията сами много добри .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Преди години първия ми западен автомобил беше фиат регата после минах на типо 19тди много бях доволен от фитовете. Снощи четох във форума на алфаромео за GTV и ми се струва че там цените за консумативи са доста високи.
      Обичам си работата.

Коментар

fiat coupe е по-готин на форми, лично за мен и по евтин еи му казват "малкото ферари" търси си червено :D
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

fiat coupe

fiat много ясно купето е уникална кола
          FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System
          There's replacement for displacement

Коментар

Re: fiat coupe

Я и аз да си кажа мнението На мене също ми харесва много повече Купе-то от ГТВ-то по външен и вътрешен дизайн.За ходовата част на ГТВ-то не знам как е,най-вероятно е като на Купе-то,т.е. платформа Типо Обаче големите разлики идват под капака,докато Купе-то е оборудвано с новия 1.8 16 ВВТ мотор и стария 2.0 16 който стар войн,то ГТВ-то най-вероятно ще е с 2.0 16 ТС който както е известно е едно голямо недоразумение,а за цени за резервни части за него въобще не говорим.Все пак както беше казал един колега по-горе,ако ти харесват двете коли и нямаш предпочитания,гледай по запазен екземпляр
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

пичове първо - колегата вече кара 2 купета от поне половин година (темата е от февруари 2007)второ - гтв било много куцо на вървене мисля ( сравнение с купето )
              fiat coupe 1.8 16v

Коментар

vlalov написа:
                пичове първо - колегата вече кара 2 купета от поне половин година (темата е от февруари 2007)второ - гтв било много куцо на вървене мисля ( сравнение с купето )
                Тъй е,ами като не гледам дати
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                  vlalov написа:
                  Тъй е,ами като не гледам дати
                  То е трябвало да мисли онзи гении, дето е есхумирал тема отпреди 1 година
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                  X