Наскоро се сдобих с термометър, който мери външна и вътрешна температура, но не ми идват никакви идеи от къде да прекарам кабела за датчика! Той е дълъг около 1.5. Самият датчик както и термометъра имат триъгълна форма! Ако някой е поставял, а видях че има тема за това кой какъв си е купил, се надявам да ми помогне!Ето и снимка:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на термометър за външна температура
Collapse
X
-
dani389 написа:Оригинално датчика е поставен на долната срана на шофиорското огледало , на други марки коли е на гредата между предната и задната врата .Но ти можеш да го сложиш кадето ти е удобно .Space Star 1.9 DID
Коментар
-
do4ko написа:ако имаш ел огледала слеваи техните кабели тоест през гумената шлауфка за кабелите в вратата и от там през огледалото и изтупкваш датчика под едното огледало по избор, което е резултат от това което обясних по-горе.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:do4ko написа:ако имаш ел огледала слеваи техните кабели тоест през гумената шлауфка за кабелите в вратата и от там през огледалото и изтупкваш датчика под едното огледало по избор, което е резултат от това което обясних по-горе.
Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Така е колега, прав си! Дори капакът където е поленовият филтър се стопля от двигателя! Същото се отнася и за калниците, там където е казанчето за чистачките! А иначе, къде си лепнал самия термометър, до ръчната спирачка или...?ПП: Колегата Korun има същия термометър, но не виждам активност от негова страна! Може би не получава личните ми съобщения!?!. Там наистина там го сложих до ръчната от задната страна на пластмасата около скоростнрия лост. Ама да ти кажа честно малко трудно се вижда там. Някой път докато се загледаш и може да стане беля. Да го сложиш на таблото пък стои грозно. Сега съм купил един от тия малките белите дето ги е снимал другия колега то Шумен мисля беше и той. И ще го мисля къде да вградя - само че на него му е много къс кабела - около 1 м.А на колегата Korun му прочети подписа отдолу и ще разбереш защо не ти отговаря - пише отсъствам временно до лятото. Ако не се лъжа пътуваше с кораби май.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Roko написа:Така е колега, прав си! Дори капакът където е поленовият филтър се стопля от двигателя! Същото се отнася и за калниците, там където е казанчето за чистачките! А иначе, къде си лепнал самия термометър, до ръчната спирачка или...?ПП: Колегата Korun има същия термометър, но не виждам активност от негова страна! Може би не получава личните ми съобщения!?!. Там наистина там го сложих до ръчната от задната страна на пластмасата около скоростнрия лост. Ама да ти кажа честно малко трудно се вижда там. Някой път докато се загледаш и може да стане беля. Да го сложиш на таблото пък стои грозно. Сега съм купил един от тия малките белите дето ги е снимал другия колега то Шумен мисля беше и той. И ще го мисля къде да вградя - само че на него му е много къс кабела - около 1 м.
Не знам при Пунто-то как е, но при Браво/Брава това е единственото място в целия салон където няма заоблени форми, а както казах по-горе, термометъра е с триъгълна форма!ПП: Сега се ровя във форума да видя как се сваля д. огледало! Но ми се струва мисия невъзможна да го монтирам там! А и както каза колегата може да се прецака от водата, все пак е китайски боклук, не е италиански я!
Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар