Наскоро се сдобих с термометър, който мери външна и вътрешна температура, но не ми идват никакви идеи от къде да прекарам кабела за датчика! Той е дълъг около 1.5. Самият датчик както и термометъра имат триъгълна форма! Ако някой е поставял, а видях че има тема за това кой какъв си е купил, се надявам да ми помогне!Ето и снимка:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на термометър за външна температура
Collapse
X
-
dani389 написа:Оригинално датчика е поставен на долната срана на шофиорското огледало , на други марки коли е на гредата между предната и задната врата .Но ти можеш да го сложиш кадето ти е удобно .Space Star 1.9 DID
Коментар
-
do4ko написа:ако имаш ел огледала слеваи техните кабели тоест през гумената шлауфка за кабелите в вратата и от там през огледалото и изтупкваш датчика под едното огледало по изборPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:do4ko написа:ако имаш ел огледала слеваи техните кабели тоест през гумената шлауфка за кабелите в вратата и от там през огледалото и изтупкваш датчика под едното огледало по изборSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Така е колега, прав си! Дори капакът където е поленовият филтър се стопля от двигателя! Същото се отнася и за калниците, там където е казанчето за чистачките! А иначе, къде си лепнал самия термометър, до ръчната спирачка или...?ПП: Колегата Korun има същия термометър, но не виждам активност от негова страна! Може би не получава личните ми съобщения!?!Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Roko написа:Така е колега, прав си! Дори капакът където е поленовият филтър се стопля от двигателя! Същото се отнася и за калниците, там където е казанчето за чистачките! А иначе, къде си лепнал самия термометър, до ръчната спирачка или...?ПП: Колегата Korun има същия термометър, но не виждам активност от негова страна! Може би не получава личните ми съобщения!?!Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар