nick_jbl написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава ELX radio-cd player?1.6 16V vs TD100(Intercooler)
Collapse
X
-
добре ти каза два пъти две напълно различни неща?! 1)Тези, които не са вдлъбнати нямат втори еърбег ... за препоръчване е да си търсиш такава, която няма вдлъбнатина ...2)Тези дето са без вдлъбнатина са с 2 еърбега ... търси такава ...И така последно коя какво има? ако има компетенти по тази разлика във формата на таблото( точно над жабнака до пътника до шофиора) да каже! Ще съм много благодарен.
Коментар
-
nick_jbl написа:Добре колко вари такава горе долу. смисал без ’вдлъбнатината’ да има климатик, АБС, 1,6 двигателя. Питам те щото гледам доста оферти и тези като твойта с два айрбега са рядкост и не мога да се ориентирам ква е разликата в цената, ако има такава. Поздрави!
Коментар
-
Ето ти една голяма красавица на достъпна цена:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...f1=detailsНе пише, но съм сигурен, че е ELX
Коментар
-
Чак сега се включвам... HSX далеч не е високо оборудване - няма ABS например, а и огледалата ми не са електрически. Но пък е с готини 15 алуминиеви джанти и с 2 еърбега и климатроник.Явно тия букви означават някакви минимални оборудвания, но всичко по нагоре е било с поръчка. А и моята вече е "ELX", след като и смених задния капак с такъв ( след катастрофата която направих ).Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
nick_jbl написа:Ако сам разбрал правилно вдлъбнатината идва от поставянето на втори айрбек? е не е ли по добре да има два айрбека? не разбрах ква е логиката....?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
zgabrovski написа:Чак сега се включвам... HSX далеч не е високо оборудване - няма ABS например, а и огледалата ми не са електрически. Но пък е с готини 15 алуминиеви джанти и с 2 еърбега и климатроник.Явно тия букви означават някакви минимални оборудвания, но всичко по нагоре е било с поръчка. А и моята вече е "ELX", след като и смених задния капак с такъв ( след катастрофата която направих ).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар