Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава ELX radio-cd player?1.6 16V vs TD100(Intercooler)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Брава ELX radio-cd player?1.6 16V vs TD100(Intercooler)

Здравейте фиат маниаци ! В момента сам в процес на избиране и купуване на Фиат Брава и искам да разуча всичко за тази кола преди евентуално да стане моя. Та искам да Ви питам дали е вярно че модеилите на Фаит Брава ELX и HGT серийно се вграждат радия със cd player?? Щото аз не сам виждал и съдейки по годините на производство и класа ме съмнява да има тази екстра. Също така много се чудя между два двигателя бензин 1.6 16V и TD100 (Intercooler)? Собствреници и на двата вида двигателя нека пишат предимстватата и недостатъците! Благодаря на всички , който ще дадат мнение питането ми!

Здравей, ако не си видял тази тема:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12894може да откриеш интересни неща в нея. Относно player-а не мога да хвана цаката в кои точно модификации се вгражда CD. Например моята ELX си дойде с абсолютно най-простия player с касетка Ако не се лъжа май беше Grundig 182 L или нещо от сорта. Това с player-а не трябва да те притеснява въобще! Продават се преходници и най-спокойно можеш да си вземеш стандартен CD player и да си го вградиш, както са направили голяма част от собствениците на Brava във форума! Продават се два вида и ти препоръчвам да си вземеш от този вид:Тъй като другия е с бая голяма дупка и не ляга добре в "гнездото" (стърчи по краищата). Взех го на цена около 25-30 лв. С един черен player направо заспива ...Относно двигателя нямам какво да споделя освен само добри впечатления!

Коментар

CD серийно не се слага
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        CD серийно не се слага
        Абсолютно! А относно за другите ти чуденки... има изписано много из форума-потърси!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          sev написа:
          CD серийно не се слага
          Абсолютно! А относно за другите ти чуденки... има изписано много из форума-потърси!
          А това какво е? http://www.auto-iq.cz/_inzeraty/15/15880_4.jpg
          FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Stracimir написа:
            А къде прочете, че се вгражда серийно?

Коментар

Vladim написа:
              Stracimir написа:
              Сервизно ръководство за Фиат Браво/Брава, част 4, стр. 347
              FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

освен да е след 99 г.Здравко да каженали неговата е след това и е HSX, което е най-високото оборудване
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Stracimir написа:
                  Vladim написа:
                  Stracimir написа:
                  Поръчкова изработка!

Коментар

Stracimir написа:
                    Там пише, че има три версии на касетофони, като само единият е със CD! Нали се сещаш, че серийно няма да ти вградят най-скъпият player? По поръчка само! Ако се срещаха толкова често да съм обиколил автокъщите и да съм се спазарил за някое CD Между другото два месеца обикалях по автокъщи докато открия моята кола. Е не срещнах кола със CD player.

Коментар

Да наистина на снимката колата е със cd , ама изглежда си е рядкост такава апаратура в нашите любими( да се надяваме и моята бъдеща) . И все пак имало е малко истина в чуденката ми относно cd playra v Bravoa. Поздрави на всички!

Коментар

Сега искам да се обърна отново към собствениците на Браво и Брава със следния въпрос: гледам тия коли от няколко месеца всеки ден, защото мисля да си взимам такава. Следното нещо ми направи впечатление че има разлика в колите ж следното нещо. Става дума за мястото над жабката до мястото на пътника до шофиора. Значи в едни коли там е има едно вдлубното място, сякаш е изкопано от таблото.(място където според мен можеш да оставиш това-онова), а в други коли е няма такава вдлъбнататина и си е право и запълнено,което намирам за няколко пати по красиво. Та когато е така вдлъбното ме дразни и искам мойта да няма такиво нещо! И се чудех кои имат и кои нямат. Кажете някоя приказка по тая въпрос. Това е малко офтопик ама не ми се пускаше нова тема . Поздрави на всички!

Коментар

nick_jbl написа:
                          Сега искам да се обърна отново към собствениците на Браво и Брава със следния въпрос: гледам тия коли от няколко месеца всеки ден, защото мисля да си взимам такава. Следното нещо ми направи впечатление че има разлика в колите ж следното нещо. Става дума за мястото над жабката до мястото на пътника до шофиора. Значи в едни коли там е има едно вдлубното място, сякаш е изкопано от таблото.(място където според мен можеш да оставиш това-онова), а в други коли е няма такава вдлъбнататина и си е право и запълнено,което намирам за няколко пати по красиво. Та когато е така вдлъбното ме дразни и искам мойта да няма такиво нещо! И се чудех кои имат и кои нямат. Кажете някоя приказка по тая въпрос. Това е малко офтопик ама не ми се пускаше нова тема . Поздрави на всички!
                          Тези, които не са вдлъбнати имат втори еърбег ... за препоръчване е да си търсиш такава, която няма вдлъбнатина ...

Коментар

Ако сам разбрал правилно вдлъбнатината идва от поставянето на втори айрбек? е не е ли по добре да има два айрбека? не разбрах ква е логиката....?

Коментар

Искам да добавя това: красотата си е красота ама сигурността е по-важна, така че ама попадне ми ли изгодна Брава без ’вдлъбнатина’ ще я грабна!

Коментар

Working...
                              X