Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за кабели на свещи 1.6 16В

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнения за кабели на свещи 1.6 16В

    Колеги днес случаино попаднах на кабели за свщи в магазина на Косер с марката ТЕСЛА. На фона на цените на другите кабели които са по 60-70 лева тези направо са евтини 44 лева!!!! Не че избора е голям на тези кабели Евро07 имат на Магнет Марели но колега от варана ми се оплака че още нови от магазина ги слага и мяткали искри !!! ЕПС за момента няма в Евро07, в един друг магазина намерих едни уникални ментаци за 64 лева все едно са правени по трудово обучение. Някви си Интре....незнам си кво! Та споделети какви кабели сте купували от кои сте доволни и какви са ви впечатленията от Магнет Марели, може варненския случай да е единичен! И наи вече ако някои има впечатления от ТЕСЛА!
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

    #2
    Аз карам с ТЕСЛА вече година и половина и нямам никакъв проблем. Сложиха ми ги в сервиз на BOSCH.

    Коментар


      #3
      Едни сини са нали? И аз купих такива, но след като се оказа че проблема е бил в бобината си върнах старите BOSCH. Можеха малко да се постараят със съпротивлението на кабелите, мерих ги всеки по отделно - най-късия кабел 3.2, на най-дългия - 5.7. При BOSCH съпротивлението на всичките кабели е абсолютно еднакво - 5.05, как го правят те си знаят. То това съпротивление е общо взето само против радио смущения, но все пак.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

      Коментар


        #4
        Днес ги видях тези "Тесли" да ви кажа изглеждат перфектно (до колкото тва може да се определи визуално) на фона на другите кабели предлагани на пазара и цената на която са, мисля че няма по добър избор!
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

        Коментар


          #5
          Взимаи Теслата няма да сбъркаш!аз си бях купил ЕПС от Евро 07 обаче не съм доволен от тях веднъж реших да си проверя свещите в какво състояние са и като издърпах лулата металната скобичка която се надява на свеща остана там а по принцип сие неразделна уж от лулата! много ясно че последва смяна............

          Коментар

          Working...
          X