Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за ауспуси на Браво

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    за ауспуси на Браво

    Приятели, може ли някой да ме насочи към читав сервиз за ауспуси, че нещо колата промени звука .И сутрин нещо една идея по трудно пали.Един приятел каза, че ако имам дупка по някое гърне ще е така, защото въздух се засмуквал и прочее.Някое мнение за сервиз да преглед на гърнетата и евентуална смяна или заварка.колата е Браво 1,8-16 и т.н./ Ама и на Тони е много хубава червената / Д-р Бари Ф.

    #2
    Използвайте бутона "Търсене"

    Коментар


      #3
      Само да допълня, малко вероятно е според мен по-трудното палене да е свързано с дупка в ауспусите, освен, ако нещо не е влязло през нея и не запушва.

      Коментар


        #4
        re

        Благодаря приятелю, ще потърся, иначе върви Бравото не се оплаквам.

        Коментар


          #5
          Може и катализатора да е.Има странен звук особенно като рязко вдигна 90-100 км. в критична ситуация, а такива в София дал господ.Благодаря за компетентното расъждение. Аз съм лекар и колата ми е -вярно хоби но не съм като вного момчета компетентен -успех.

          Коментар


            #6
            Re:Ауспуси...

            borimir написа:
            Може и катализатора да е.Има странен звук особенно като рязко вдигна 90-100 км. в критична ситуация, а такива в София дал господ..
            Не те съветвам да махаш катализатора за нищо-само по непроверено съмнение...Писал съм по темата,можеш да погледнеш в архива...Ако отидеш в сервиз за ауспуси,това и ще направят,без да го проверят...Все пак ти решаваш...Поздрави и успех !
            Ex. Grande Punto Driver

            Коментар

            Working...
            X