та въпроса ми е за катализатора дали да го махам или не дайте савет колата ми е брава 1.6 ЕЛХ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
да го махам или не???
Collapse
X
-
Nino написа:Закон за местните данъци и таксиЧл. 59. (1) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 2005 г.) За превозните средства с мощност на двигателя до 74 kW вкл., снабдени с действащи катализаторни устройства, данъкът се заплаща с 50 на сто намаление.Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
Първо... ще те помоля да пишеш малко по-точно заглавията на темите си! А относно катализатора-сам прецени. От данъчното никой няма да слезе да ти проверява колата има ли катализатор, или не. Пишеш, че има и това е! Моят данък е смешен, защото съм обявил колата а катализатор, отделно е точно 100 конски сили! Един кон преди да влезна в по-скъпата графа!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ицка, що се занимаваш с глупости ?! Колко повече ще дръпне колата и толкова ли няма за други неща да даваш пари по нея та си се захванал за този катализатор.Естествено, че ако катализатора работи няма смисъл да го махаш.А относно законите, както са пощурели с тази екология, знаеш ли какво ще им щукне догодина и изперкат един "готин" данък.А относно това дали могат да го проверяват или не, не леж на таз кълка.Схеми и механизми чиновническото безумие може да измисли много лесно.. един засилен контрол и солени санкции на пунтнтовете за ГТП като първо.Че няма да бъде както досега.. "мижи да те лажем" е ясно, въпросът е от кога.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
icomirGT написа:oo мерси много ама ако го махна щте имали разлика вьв возията е тва се питам колеги защото всеки ми разправа различно и ако няма разлика за кво даго махам.е тва се чуда???????????мерсиСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар