Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно Брава/Браво Разход на гориво дизел/бензин/газ/метан

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

re

Хайде и едно дизелче 1.9 JTD градско(Шумен) 6,5-7л. при леко настъпванеизвън 5,4 при 120 6,5 при 150Мисля си,че може да падне и под 5л.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

[quote="Cvetelin"]
      Карам точно тази конфигурация Браво и да те попитам - защо тая пуста газ???
      Ми не знам колега. [quote]Колежке.... Надявам се не съм прозвучала грубо в предния си пост. Просто се нагледах на проблеми на мои приятели от газово естество - запушени дюзи, прее*** дебитомери, прихълцване, невървеж на бензин и т.н. Долната черта е, че всички изскубаха газта Вероятно е и аз да подхождам предубедено, но газта не ми е по душа... П.С. Тук нещо окъках quote-овете, та постът ми изглежда малко странно.....

Коментар

Абе хора ка ги постигате тия разходи! Аз колкото и да се мъча спокоино каране по един и същи маршрут всеки ден до работа и обратно при положение че не вися токова много по светофари еднам я закрепвам на 12.5/100 бензин,извнграда 8/100 при 120км . А някой колеги 10.5 /100 газ градско докарват ..незнам. Вчера един приятел ми вика,че аз карам бмв 325 97-ма и ми дава 13/100 а ти с тоя фиат какво правиш... Всичко съм и сменил и диагностика педи месец и нещо минах и ми казаха нищо и няма нито ламда сонда ,нито инжектори всичко и е ок. Забелязъл съм че тия първите години 95,96 на браво/а нещо като че ли не са много сполучливи Сега мисля като взема някакви кинти да мина на една диогностика в сервиза на BOSH на симеоновско.(та и там да ми кажат че нищо и няма )
        Brava 1.6 16V 96

Коментар

danzkix написа:
          А някой колеги 10.5 /100 газ градско докарват ..незнам.Забелязъл съм че тия първите години 95,96 на браво/а нещо като че ли не са много сполучливи
          Ами то от АГУ до АГУ - има разлика http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13700 /виж и линковете в темата /!И за несполучливи - единствено съм чул за проблеми с двигателя на първите модели Браво/а 1.4 - заменен по-късно с друг.
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

Е да може,незнам как ги мерят, но все пак на 1.6 16 В му дават 10.8 по книжка бензин градско(не софииско) Както и да е няма значение.Аз също да питам може ли от лоша комппресия да се получава по висок разход?Не съм я мерил нея, доколкото знам май тя не може да се подобри,защото вече си нямам на идея от какво може да е,този по висок разход!
            Brava 1.6 16V 96

Коментар

аз пак мисла че ти харчи съвсем нормално,моито 1.8GT на бензин в София 11-11,5/100 на газ 12-13,5/100
              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Ето го и пресен,пресен рахода на автомобила от подписа с трима човека по 90 кг. и 50 кг.багаж.Карлово-София през магистралата и обратно с около 50-60 км Софииско градско/малии/.500 км.разстояние с 29 литра Eвродизел от ОМВ.Навръщане държа да отбележа,че след като излязох от София поддържах 150-160 км/ч почти до тунел "Траянови врата".
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Mареа ТД100градско 6,5-9лизвън гр 4,7-9лпри 140км/ч 6,5
                  A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                  Punto Sporting 1.9JTD 2003
                  ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Brava 1.6 16VБензин:градско-9/9.5(100км)извънградско-7.5/8(100км)Газ:градско:12(100км)извънградско-9.5/10(100км)няма газов инжекцион
                    1.6 16V

Коментар

Разхода за градско каране го има в подписа ми , а извънградско около 6 - 6.5 ( 110-120км/ч )
                      ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                      now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Разхода за градско каране го има в подписа ми , а извънградско около 6 - 6.5 ( 110-120км/ч )Бензин естествено П.С. Извинявам се за двата поста
                        ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                        now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

и моята фиатка е 1.6 103hp градско -8-12 - зависи от карането и зима/лятаизвън градско до 120км/h -6лдо 180km/h - 7-7,5

Коментар

градско от 8.5 до 10/100 в зависимост от типа градско!извънградско 5.7 /100 скорост 100-120 с трима човека и багаж много съм доволен от извънградското,направо ми идва по-евтино от Дедрата с газ!Вчера псоелдно го засякох 600км от тях 200градско 41литра. А възможно ли е резервоара на барво да е по голям от 50 литра, щото нещо неми се връзва. Ето тези 41 литра които сипах вчера ще рече че съм имал само 9 литра вътре, а стрелката ми показваше на 2 чертички под половин резервар, едно време преди да пълня резервара до горе с това показание на стрелката минавах над 200км което ще рече че вътре има поне 15 литра>Това ме навежда на мисълта че резервоара маи е 60 литра. Верно аз като го пълня го пълня докато видя бензина на гърловината(за да ми е точна засечката ) а не докато щракне пистолета но това е разлика само от 1 литър повече.
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Браво 1.4 - 9.5/10 - градско газ ( в момента), около 7,5-8 извънградско, бензин никога не съм я засичалБрава 1.2 - 8-8.5 градско газ в момента, 6,5-7,3 - на дълъг път, големия разход съм го засякъл на магистралата със 140 и климатик, на бензин дааваше 5.5 извънградско и 7-7.5 градско.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                                А възможно ли е резервоара на браво да е по голям от 50 литра, щото нещо не ми се връзва.
                                50 литра го дават поне по каталог - http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2731.html ,60 литра е на дизелаците /58 литра на новото Браво/ - http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/bravo/
                                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X