Здравейте колеги,Я кажете колко ви горят италиянките. Интересно ми е какво е отношението газ/бензин/метан/дизел.Имаме Брава 1.9 TD 75 hp градско гори долу горе 8 литра, а извънградско при нормално каране 100 -110 Км 6,5 литра.Кажете си мнението Моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно Брава/Браво Разход на гориво дизел/бензин/газ/метан
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Брава 1,4 80 к.с.Газ:Извънградско(90-120) - 9/100Извънградско(120+) - 11/100Градско - 12/100Градско(София) - 14/100Няма проблем, случва се защото форумът е по-бавен в момента.Ще изтрия двата еднакви поста.Поздрави: NinoM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
От 3-4 месеца карам Браво 1.2 16V и ето какво съм изпял да измеря с точност до сегаДва пъти съм засичал на пълен резеровар (за бензин става въпрос само)Първия път ми даде 8/100л при положение, че към 1/4 беше извънградско с каране колата във високи обороти, а и из града я настъпвах стабилничкоВтория път ми даде 7.4/100 с 1/6 извъградско. Този път и в града и извън него карах без да натискам особено много, но този път колата си отстоя около час и половина с включен двигател докато чаках един булдозер да разчисти пътя софия-самоков
Коментар
-
Cvetelin написа:Айде бе колеги, дайте още да се орентирам, че съм хвърлил мерак на една Брава 1.6 16V 103 к.с. Искам да разбера ако и сложа газова уредба(газов инжекцион) колко ще ми гори. Дизела е ясен карам го вече
Коментар
-
Бензин съм засичал по-точно само на извънградско лятото с включен климатик и претъпкана кола с хора и багаж 7,4 л. при 100-120 км/ч.Градското ми е около 13-14 но това са супер груби сметки от едната седмица в която си карах колата на бензин преди да сложа метановата уредба.Метан:Градско - между 5.5 и 7 лв./100 км.Извънградско 4 лв. на 100 км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар