Смених ги днес даже ги и запалих с няколко поредни спирания от 120 до 0, но не ми хваща предната дясна кучка,а преди това всичко си хващаше перфектно.Дали съм сговнясъл нещо докато ги сменях което ме съмнява или като ги позапаля още малко, всичко ще си дойде на мястото
като ги запалиш още малко направо отивай за нови.ако вече не си ги прецакал.кой те учи да спираш от 120-0 с нови накладки
Нищо им няма тва им е работата Майката му е да разбера защо не хваща дясната кучка
Пич, ако ще и от 300 км/ч да спреш пак няма да ти задържи.Знаеш ли защо?! Защото са нужни поне 200-250 км за оптимално сработване на дисковете с накладките.Провери ги и за въздух все пак. Според мен вече си поне за нови накладки.
Ееее не вярвам от десетина по-сериозни спирания чистонови накладки да заминат.Апък да не забравяме че и дисковете са чистонови
Може и от 1 спиране да станат за кофата Опичат се като курабийки Първите 200-300км не се спира интензивно, за да олегнат накладките, както ти е казал колегата по-горе Във всички мануали и сервизни книжки на новите коли го пише с големи букви, ама ... кой да чете
ако искаш ги свали и им пусни една шкурка да падне горния слой.и по кротко после ако става нещо от тях.като олегнат малко ако искаш карай и на натисната спирачка :D
Коментар