Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортни гърнета ,,YED'' vs ,,NESSPORT''

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортни гърнета ,,YED'' vs ,,NESSPORT''

Колеги двуомя се. Доиде ред на изспускателната система и се чудя каква да бъде тя. В Бургас няма много голям избор на гърнета та съм се спрял на тези две марки ,YED’ и ,NESSPORT’ но искам мнения по въпроса. Приготвил съм 100 лв. и гледам да се вмъкна в тия граници. Като марки не ми говорят нищо маи са турски или китаиски волбще заслужава ли си да си дам парите за тях или да търся нещо друго.
    punto gt3 98'

YED са по-качествени от тоя клас!Гледай да е по-тежичко гърнето като взимаш!

Коментар

Да но ми казаха че бързо изгаряли. Година и половина и после ново. Незнам дали е вярно. Иначе имат по-добър вид от ,NESSPORT’-а определено. Цялото е от неръждавеика и е на същата цена.
      punto gt3 98'

Коментар

не знам за конкретните марки, но аз смених цялата генерация в ем комплект, с някакви палимо или нещо подобно, да много приличаше на палмино, оттогава колата все си бръмчи, според мен не е нормално, но онзи ден ходих на майстор и той вика всичко ти е здраво, не духа отникъде, изглежда е от самите гърнета. преди мен излезе една темра и той със същия проблем и същата марка гърнета.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Има ли някакво значение тежестта на гърнето или не?
          punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
            ми има, по-дебело е като е по тежко и има повече заглушител, т.е. не е празно като моето. предполагам това искаше да каже колегата
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              Little Bullet написа:
              ми има, по-дебело е като е по тежко и има повече заглушител, т.е. не е празно като моето. предполагам това искаше да каже колегата
              Това е ясно колега. Само че, днеска държах в ръцете си REMUS и ми се стори някяк доста лекичък. За това питам.
              punto gt3 98'

Коментар

Е, затова не искам да си сменям макар и огруханите, но оригинални гърнета заради 1 тръба... , щото карат вече 13 години... Инвестиция от 150 лева в гърнета, които за година и половина са леш... , ми тъпо баси...

Коментар

Little Bullet написа:
                  pakumba написа:
                  Little Bullet написа:
                  Това е ясно колега. Само че, днеска държах в ръцете си REMUS и ми се стори някяк доста лекичък. За това питам.
                  Той ремуса може и да е лек ама като го платиш ти става тежко

Коментар

morg написа:
                    Little Bullet написа:
                    pakumba написа:
                    Little Bullet написа:
                    Той ремуса може и да е лек ама като го платиш ти става тежко
                    Така е колега за една цев около 15 см. диаметър, дълго е към 65 см му търсят 340 лв. със остъпката. Водят го универсално. Ако искаш.
                    punto gt3 98'

Коментар

Едно нещо ще ви кажа само, не се лъжете да си мислите, че като е по-тежко гърнето по-хубаво било.Сложете си тежко като искате, пък ще видите как ще накъса де що има тампони по генерацията .То е ясно, че като искаш да минеш със 100лв. Ремус или ОМП няма да си вземеш, но много внимавайте като си взимате от тежките гърнета, щото някой чул, че двама си говорят, че на единия му казали, че тежките гърнета били хубави...
                      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                        Едно нещо ще ви кажа само, не се лъжете да си мислите, че като е по-тежко гърнето по-хубаво било.Сложете си тежко като искате, пък ще видите как ще накъса де що има тампони по генерацията .То е ясно, че като искаш да минеш със 100лв. Ремус или ОМП няма да си вземеш, но много внимавайте като си взимате от тежките гърнета, щото някой чул, че двама си говорят, че на единия му казали, че тежките гърнета били хубави...
                        И аз мисля така, гледай гърнето да тежи горе долу колкото оригиналното гърне.
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Предлагат ми някакви оригинални обаче втора ръка такива маркови, на горе-долу сносна цена. Говорим си нещо от рода на 100 - 150 лв. Трябва само да се сложи някякъв накраиник по свои избор. Дали си заслужава. Това е при гарнетаджиите. Има два ремуса и едно магмум.
                          punto gt3 98'

Коментар

Виж това колега и аз се интересувах от тези гърнета http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13336 общо взетоп и при двете на дълъг път ти се взима здравето и двете са заз не поввече от 1 г. и половина иначе си бръмчат доста имам познати с такива и си вадят звук определено.И са не повече от50-70лв.
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Супер доволен от Yed плътен и тежък звук във високите обороти в ниските тихичко като обикновенно но м/у 2500-5000 оборота е страхотен звука не се замисля взимай все пак карали по 1.5 -2 години след толкова време мислиш ли че все още ще си със същата кола и ще ти се кара бръмчащо гърне и тнт...

Коментар

Working...
                              X