1. Мисля да сменя маслото на скорстите. Може и да ми се струва, но вече 2ра зима я карам и сякаш влизат по-трудно... Предишния собственик не го е сменял, пък по-предишните едва ли...Какъв тип масло ми трябва, колко ще струва горе долу с труда (София)2. За огромно мое съжаление дойде реда и на гърнетата. Около 1500 рпм определено звука вече е доста по ралиджииски. Но......!!! Гледал съм ги на канал много пъти и ме тормози една мисъл. Не че съм такъв разбирач, но знам гърнеджиите какво ще кажат - всичко за смяна, 150 лева с отстъпката
Според мен проблема е една тръба, която свързва крайното със средното гърне. Около 30на см, извита. Тя е доста зле (има много дупки и е много ръждясала) и ако се закърпи или по скоро смени вярвам нещата ще станат доста по-добре. Най-малкото срещу приемлива сума си струва да се опита преди да съм махнал оригиналните в момента гърнета. Последния път гърнеджията каза "не мога само нея" и си предложи услугите за всичко. То е ясно,че вървят комплект ама чак пък толкоз...Ако препръчате място където имам шансове да опитам ще съм благодарен!Благодаря предварително.

Коментар