Разбили са ми стъклото предно ляво и са ми взели някакви неша от жабката както и касетофона (оригиналния) можете ли да си представите какъв майтап... и се надявах някой да ми препоръча място където да дам колата да го опрвят (Стъклото)и да ме ориентира горе долу колко пари трябва да съдера (ако не чакам застрахователите)... и ако някой знае дали за радиото плащат нещо изобщо ... да каже?!Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Място за поставяне на стъкла
Collapse
X
-
dudulia написа:На тези идиоти ръчичките да им изсъхнат!А на този дето го купи от крадците-двигателя да му блокира,ако знае,че е краден!
Коментар
-
стъкла
срещу Арената има Кобра /мисля /че там има най ефтини стъкла в София и много видове на Ситроена ZX предно оригинално 125 лв обади се на телефоните горе и питай точно а за кражбите и на мен скоро ми сдтрошиха и двете ключалки да вземат CD /за 30 лв си го купих от заложната че не светеше лампичката зад дисплея / купих и смених и двете ключалки и си ги пренаредих сам .
Коментар
-
Ясно за стъкото КОБРА е мястото... а някой имал ли е неприятния опит да се опитва да обеди застрахователите с почти абсурдното - че някои ми е разбиил колата за касетофон от има няма 30 лв... Питам защото още не съм я правил колата и се чудя дали да се занимавам с полиция (от тях ми трябвало някакъв документ за пред застрахователите за да удостоверял че ми бил откраднат касетофона) или няма да ми го платят и да не се занимавам с полиции и да си заведа само стъклото като паркинг щета ????Fiat Bravo 1.6 16V - Бензин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар