Това са ми прясно свалените свещи от колата. Не се сменяни най-малко 2 години. Така като ги гледате какво мислите за тях и работата на двигателя ми!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за старите ми свещи?
Collapse
X
-
Ами аз около 30000, като предимно на градско каране. Миналата години ги бях поизчистил и позапилил малко, тъй че това им е състоянието от около година А като гледах темата за свещите (в раздела за често задавани въпроси) ми се стори, че мойте са от тия с богатата горивна смесTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Свещите менте ли са? На много места са ми казвали, че оригиналните Шампион са само с червени надписи. Свещите, които свалих от колата бяха с червен надпис, а тези които купих - с черен, т.е. менте, но още не я знаех тая работа. Иначе изгарянето и аз мисля, че е добро.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Свещите менте ли са? На много места са ми казвали, че оригиналните Шампион са само с червени надписи. Свещите, които свалих от колата бяха с червен надпис, а тези които купих - с черен, т.е. менте, но още не я знаех тая работа. Иначе изгарянето и аз мисля, че е добро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар