преди да започнете да ме псувате, ще ви кажа, че съм изчел всичко по темата във форума...след срещата на 10.02.2007 г. Веско ми показа как се сваля кората на чистачките и къде би трябвало да се намира въпросния и много коментиран поленов филтър.... на другия ден свалих кората и както очаквах - там отдолу нямаше никой... само 3 дупки...събрах всичко обратно... миналата седмица ходих по магазините... в Ал. ауто ми казаха - 17.50 лв. ама ще трябва да го поръчаме да го докарат..... в Евро 07 имаха - 13 лв. ... същия като на снимките на първата страница в темата за поленовия филтър в "Често задавани въпроси ..........."хубаво викам, ще дам 13 лв. ама къде да го сложа този филтър??? щото вътре под кората за чистачките нямаше стойка / явно е изхвърлена от предишния собственик заедно с филтъра /. и им викам на юнаците в магазина - дайте стойка - те ме гледат все едно искам за купя ракетна установка с 15 ядрени бойни глави - ми нямаме, не сме виждали... виж по моргите....какви морги бе хора, кой ще си хвърли пунтото в моргага
, че и със стойка за поленовия филтър...та ако някой може да помогне - от къде да взема стойката за филтъра или да я направя или пригодя по някакъв начин....
![this rocks](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/36_2_41.gif)
Коментар