преди да започнете да ме псувате, ще ви кажа, че съм изчел всичко по темата във форума...след срещата на 10.02.2007 г. Веско ми показа как се сваля кората на чистачките и къде би трябвало да се намира въпросния и много коментиран поленов филтър.... на другия ден свалих кората и както очаквах - там отдолу нямаше никой... само 3 дупки...събрах всичко обратно... миналата седмица ходих по магазините... в Ал. ауто ми казаха - 17.50 лв. ама ще трябва да го поръчаме да го докарат..... в Евро 07 имаха - 13 лв. ... същия като на снимките на първата страница в темата за поленовия филтър в "Често задавани въпроси ..........."хубаво викам, ще дам 13 лв. ама къде да го сложа този филтър??? щото вътре под кората за чистачките нямаше стойка / явно е изхвърлена от предишния собственик заедно с филтъра /. и им викам на юнаците в магазина - дайте стойка - те ме гледат все едно искам за купя ракетна установка с 15 ядрени бойни глави - ми нямаме, не сме виждали... виж по моргите....какви морги бе хора, кой ще си хвърли пунтото в моргага , че и със стойка за поленовия филтър...та ако някой може да помогне - от къде да взема стойката за филтъра или да я направя или пригодя по някакъв начин....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отново и отново за поленовия филтър...
Collapse
X
-
Преди 4 дни, отворих кората под чистачките, а филтъра от долу беше черен. Нов купих за 12лв.(само филтъра). Стойка най-добре търси по моргите или се обади в Динекспрес, но там ще ти свалят кожата за тая тъпа пластмаса. Обаче ако си я купиш от магазин трябва задължително да ти дадат и силиконов ластик за по-здраво закпреяне на филъра към поставката.Моя се беше скъсал и му сложих "универсална" тел. :D Сега много по малко ми се изпотяват прозорците, силата на въздушната струя се засили значително и изчезна онази гадна миризма на гнили листа. :D А за автоморгите успех, защото съм обиколил повече от половината в Пловдив, и нямат въобще пунтовци )) Което ме радва до някъде, защото излизат здрави колички )). Успех!
Коментар
-
Имаш ли климатик? Мисля,че когато колата е без климатик,такъв филтър няма,но не съм сигурен. Все пак това може да е причината да нямаш.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
някои някъде из форума беше писал че си е направил такава стоика!!!ще трябва само някои по подробно да порови с търсачката.в края на краищата това си е една пластмасова полукутия която може да се побългари без проблем.трябва да си намериш една пластмасова кутия в която филтъра да влиза плътно хващаш я къси самонарезни видии към ламарината на купето и са ок нещата.трябва само да се приспособи нещоси за захващане на филтъра към кутията......абе вие няматели тел и гвоздеи в колите си?!?!?
Коментар
-
Това със сладоледа.
Ще ми обясни ли някой на какво всъщност се слага този поленов филтър защото при мен е само грозната дупка дори без пластмасовият очертан капак. Така като я гледам е точно като сладолед делта кутията, но къде и как трябва да се изреже идея си нямам.Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Re: отново и отново за поленовия филтър...
donnna написа:преди да започнете да ме псувате...Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар