Споделете колко горе долу взимат за смяна и колко време отнема цялото упражнение ... аз вече съм решил къде ще го правя пък и цената е като за близки ама все пак ми е интересно. Съжалявам, че пускам темата и тук ама в СЕРВИЗИ/МАГАЗИНИ никой явно не гледа ... ако решите махнете я от там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна радиатор на парно-Пунто МК1?
Collapse
X
-
цената на радиаторчето е толкова горе-долу. смяната обаче.... мисля че минимума е 100 - 120 лв. за труд... защото е.... пълна промяна по MTV гледал ли си???нагледно и точно обяснено - погледни в често задавани въпроси, технически параметри и въпроси.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Лет дъ гейм бегинс! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13483VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
МаХо ти не бързай веднага да сменяш. Убеди се че е за смяна и така.Защото досега не си имал такава кола, да не е станало да си изпотил джамовете и някой да е казал "а, сменяй радиаторчето..". Може и там да е проблема но всеми потърси тука темите за изпотените стъкла - тонове са, и все дават идеи докато се стигне до радиаторчето. Всъщност не си казал какъв е проблема де, аз стрелям малко в тъмното, но пък ако ти спестя някой лев защо не.Пунто SX 55 '95 Метан
Коментар
-
Candid написа:МаХо ти не бързай веднага да сменяш. Убеди се че е за смяна и така.Защото досега не си имал такава кола, да не е станало да си изпотил джамовете и някой да е казал "а, сменяй радиаторчето..". Може и там да е проблема но всеми потърси тука темите за изпотените стъкла - тонове са, и все дават идеи докато се стигне до радиаторчето. Всъщност не си казал какъв е проблема де, аз стрелям малко в тъмното, но пък ако ти спестя някой лев защо не.
Коментар
-
и моите като взех колата бяха вързани така колко време отнема... свалянето и слагането на радиаторчето не много, ама останалото... мисля че от 4 до 6 часа може би... зависи колко е сръчен майстора...п.п. имай пред вид, че радиаторчетата за парно на пунто 1 са два вида!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колега аз сменях радиаторче на парното преди 2 седмици. Радиаторчето ми излезе 56лв за работата 100лв и в зависимост от майсторите дали са сменяли друг път и да ли колата ти е с климатик около 5-6ч.Гледката при смяна радиатор на парно не от най добрите Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . Гледай след това дали са постави ли всичко на мястото си. УспехFiat Punto 1.2 / 75
Коментар
-
43лв.радиаторчето в Пазарджик,но трябва да отидеш с него защото са различни!Аз си го сменях сам,но е хубаво ако се престрашиш да го правиш да си вземеш помощник да крепи таблото :D когато изкарваш старото а и за кураж!Занимавка си е-на мене ми отне около 3часа(само работата)-въпроса е да се престрашиш и да почнеш-останалото е лесно Успех!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар