Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна радиатор на парно-Пунто МК1?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна радиатор на парно-Пунто МК1?

Споделете колко горе долу взимат за смяна и колко време отнема цялото упражнение ... аз вече съм решил къде ще го правя пък и цената е като за близки ама все пак ми е интересно. Съжалявам, че пускам темата и тук ама в СЕРВИЗИ/МАГАЗИНИ никой явно не гледа ... ако решите махнете я от там.

скоро бях чел някъде из форума, че за пунто е 240 лв. не съм 100% сигурен за цената, но там някъде. мотажа предполагам е като на всяка кола- малко маркучи, 2-3 щипки/в италианските коли се набляга на щипките/ и 1-2 болта
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Бях пропуснал да напиша в заглавието, че става дума за радиатор на парното ... цената му е около 50-60лв ... мисля, че с отстъпка.

Коментар

цената на радиаторчето е толкова горе-долу. смяната обаче.... мисля че минимума е 100 - 120 лв. за труд... защото е.... пълна промяна по MTV гледал ли си???нагледно и точно обяснено - погледни в често задавани въпроси, технически параметри и въпроси.....
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Лет дъ гейм бегинс! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13483
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

МаХо ти не бързай веднага да сменяш. Убеди се че е за смяна и така.Защото досега не си имал такава кола, да не е станало да си изпотил джамовете и някой да е казал "а, сменяй радиаторчето..". Може и там да е проблема но всеми потърси тука темите за изпотените стъкла - тонове са, и все дават идеи докато се стигне до радиаторчето. Всъщност не си казал какъв е проблема де, аз стрелям малко в тъмното, но пък ако ти спестя някой лев защо не.
            Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Хубава и полезна тема ... само е пропуснал да напише колко време му е отнело.

Коментар

Candid написа:
                МаХо ти не бързай веднага да сменяш. Убеди се че е за смяна и така.Защото досега не си имал такава кола, да не е станало да си изпотил джамовете и някой да е казал "а, сменяй радиаторчето..". Може и там да е проблема но всеми потърси тука темите за изпотените стъкла - тонове са, и все дават идеи докато се стигне до радиаторчето. Всъщност не си казал какъв е проблема де, аз стрелям малко в тъмното, но пък ако ти спестя някой лев защо не.
                Еми проблема е, че връткам да духа топло... оп нема парно ... вдигам капака и виждам, че маркучите към парното са извадени и са вързани накъсо. :D И предполагам радиатора е спукан за да го направят.

Коментар

е някой в Италия е решил проблема по сталински .
                  Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

и моите като взех колата бяха вързани така колко време отнема... свалянето и слагането на радиаторчето не много, ама останалото... мисля че от 4 до 6 часа може би... зависи колко е сръчен майстора...п.п. имай пред вид, че радиаторчетата за парно на пунто 1 са два вида!!!
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колега аз сменях радиаторче на парното преди 2 седмици. Радиаторчето ми излезе 56лв за работата 100лв и в зависимост от майсторите дали са сменяли друг път и да ли колата ти е с климатик около 5-6ч.Гледката при смяна радиатор на парно не от най добрите Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . Гледай след това дали са постави ли всичко на мястото си. Успех
                      Fiat Punto 1.2 / 75

Коментар

смяна

какво има та сменяш радятор гледаш ли снимките не всеки се занимава с това
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

43лв.радиаторчето в Пазарджик,но трябва да отидеш с него защото са различни!Аз си го сменях сам,но е хубаво ако се престрашиш да го правиш да си вземеш помощник да крепи таблото :D когато изкарваш старото а и за кураж!Занимавка си е-на мене ми отне около 3часа(само работата)-въпроса е да се престрашиш и да почнеш-останалото е лесно Успех!
                          Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
                          Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
                          Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

Working...
                          X