Здравейте, колеги! Вече се похвалих с новата си придобивка във форума и сега искам да Ви питам. Казаха ми , че нямало нужда да се сменя ремъкът, защото колата е само на 28 000км., но аз искам да го сменя за всеки случай. Каква марка е най-подходяща? И другият ми въпрос е: на мястото на копчето на таблото отляво на волана, където в по-новите модели се регулира височината на фаровете, аз също имам копче, но то май е за силата на светене. Прав ли съм или се лъжа? И още нещо, когато проверих номерът на мотора в http://vin.alfaromeo-bg.com/index.php? се оказа че последната и първата цифра се разминават с регистрацията в КАТ. ТАзи в КАТ е доста по-дълга. Това трябва ли да ме притеснява? Иначе характеристиките на модела кола са точни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Brava 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: За Brava 1.6 16V
dreamfool написа:Здравейте, колеги! Вече се похвалих с новата си придобивка във форума и сега искам да Ви питам. Казаха ми , че нямало нужда да се сменя ремъкът, защото колата е само на 28 000км., но аз искам да го сменя за всеки случай. Каква марка е най-подходяща? И другият ми въпрос е: на мястото на копчето на таблото отляво на волана, където в по-новите модели се регулира височината на фаровете, аз също имам копче, но то май е за силата на светене. Прав ли съм или се лъжа? И още нещо, когато проверих номерът на мотора в http://vin.alfaromeo-bg.com/index.php? се оказа че последната и първата цифра се разминават с регистрацията в КАТ. ТАзи в КАТ е доста по-дълга. Това трябва ли да ме притеснява? Иначе характеристиките на модела кола са точни.
Коментар
-
Re: За Brava 1.6 16V
dreamfool написа:Казаха ми , че нямало нужда да се сменя ремъкът, защото колата е само на 28 000км., но аз искам да го сменя за всеки случай. Каква марка е най-подходяща? И другият ми въпрос е: на мястото на копчето на таблото отляво на волана, където в по-новите модели се регулира височината на фаровете, аз също имам копче, но то май е за силата на светене. Прав ли съм или се лъжа?
Коментар
-
Произведена е на 09.95г. И на мен ми беше много чудно, че е на толкова малко километри, но явно наистина не е карана. Под капака на ръчната спирачка открих сервизните лепенки от Италия и се оказа, че първият й преглед е бил 2004г. и после през две години. Имаше бележка , че е сервизно обслужена до март 2008г. Много е запазена. То си личи, няма да Ви лъжа. За километрите никой не знае колко са, но със сигурност 100 000 няма. Благодаря за помощта за ремъка.Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
-
dreamfool написа:Произведена е на 09.95г. И на мен ми беше много чудно, че е на толкова малко километри, но явно наистина не е карана.
Коментар
-
Защо да не вярва?Аз моята като я взех на 31 000км?И аз не вярвах,ама се обадих на бабата да я питам на колко км е колата и тя потвърди цифрата,а синът и я беше продал и аз я купих от новия собственик.Пък който не вярва,че е на толкова км си е негов проблем.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар