Колеги ... трябва да си сменя разпределителния вал на фиата (1,4 12v), но ми обясняват как със вала трябва да се сменят и 12 кобилици + масло ... общо взето около 600лв ремонт май ми излиза. Та въпроса ми е трябва ли наистина да се сменят кобилици с вала, защото не съм много в час с тия неща и ако евентуално ги сменя друго свен тия неща има ли... абе въобще някой, който е сменяв вала да каже, какво що.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за разпределителния вал
Collapse
X
-
Дано е така, както казвате!Сега груб преговор да направя за себе си.. 1. Нов разпределителен вал2. Няколко кобилици3. Смяна на гумичките (уж не бил с гумички нали е края на 98’, ама карай)4. Проверяване на повдигачите5. Нещо за маслените магистрали се говореше, ако съм разбрал добре трябва и на тях да им се обърне внимание.6. Смяна на маслото ---------------------------------И от тук нататък, редовно на 8000км смяна на масло... през две/три сменяния на въпросното масло, смяна на гумичките.... и работата с вала ще е нормална. Та ако греша някъде по горе, моля да ме поправите.
Коментар
-
bscsystem написа:И една обява тук/там накрая, нали тя поне е безплатна
Коментар
-
bscsystem написа:Ооо, ама въобще не се ядосвам! Супер много си обичам фиата. Купувам му повече от на приателката си... примерно на нея и взимам само по празниците, а на фичо валове гарнитури, амортесиори ... квото си пожелаеFIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
Звъннах на две места да питам за кобилици и тия ми викат, че има само комплект... Това нормално ли е са ?!?!Е ти какво си мислиш,че само ще караш.
Коментар
-
[quote="bscsystem"]Звъннах на две места да питам за кобилици и тия ми викат, че има само комплект... Това нормално ли е са ?!?!не е нормално ама много търговци така правят, моя съвет е разкарай се по моргите и си вземи втора употреба хем почти сигурно че са оригинални хем ще вземеш колкото бройки искаш ,а и виждаш на момента дали е читава или не /в смисъл няма скрито /TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
[quote="stef"]bscsystem написа:Звъннах на две места да питам за кобилици и тия ми викат, че има само комплект... Това нормално ли е са ?!?!не е нормално ама много търговци така правят, моя съвет е разкарай се по моргите и си вземи втора употреба хем почти сигурно че са оригинални хем ще вземеш колкото бройки искаш ,а и виждаш на момента дали е читава или не /в смисъл няма скрито /
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар