от около 2 седмици забелязах че клапаните ми почнаха да тракат днеска проверих маслото и видях че е на минимума и долях но клапаните всеоще тракат може ли да им е станало нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за клапани
Collapse
X
-
Joro написа:Колеги дайте малко инфо за този мотор, интересува ме принципа на работа на вариатора на разпределителния вал
Коментар
-
Човек, след като преди месец си сменил маслото и сега е било до минимума, значи имаш проблем. Някъде е отишло това масло, освен ако не си изминал много километри за тоя месец. Най-добре посети квалитетен сервиз да се установи дали тракането е от клапаните, дали не е само на един цилиндър и да не е клапани.
Коментар
-
Re: въпрос за клапани
a написа:от около 2 седмици забелязах че клапаните ми почнаха да тракат днеска проверих маслото и видях че е на минимума и долях но клапаните всеоще тракат може ли да им е станало нещо"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
me_to_u написа:Когато стартираш двигателя трака ли повече мотора, или тракането е константно по сила? Типично за повреден вариатор е по-силно тракане при стартиране на студен двигател.FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар