Ако някой кара такова Пунто,нека сподели мъки и неволи.И друго нещо - на толкова малък двигател (1.2) как му влияе метана?Не взима ли и без това малката мощност?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си взема ли Пунто с оригинална метанова уредба от Италия?
Collapse
X
-
Re: Да си взема ли Пунто с оригинална метанова уредба от Ита
loudidd написа:на толкова малък двигател (1.2) как му влияе метана?Не взима ли и без това малката мощност?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Всичко е до късмет на какво ще попаднеш.Един познат си взе Пунто SX за 3400,от половин година е сменял само масло.Аз си Взех Пунто S за 3900,понеже беше с 4 врати и нямаше никакви външни забележки.До момента съм дал около 700лв за ремонти а ми предстоят още.4естно казано не съм доволен,доста недостатъци и доста предимства но като цяло мойто мнение е да не си взимаш
Коментар
-
Имам такова Пунто. Вкарано от Италия с метанова уредба. Обаче аз го купих от човек карал го в България 2 години, така че подробности за как се узаконява и т.н. не мога да ти дам.Доволен съм сега засега, имам я два месеца и не ми е правила драми. Евтинко, хубавко. Мощност няма много, но на магистралата вдигам 130 - какво повече. На баирите се задъхва но човек се научава да предвижда и да позасили. Дупето на колата тежи от бутилките и малко тегаво потегля, но се свиква. Аз по принцип съм много плавен шофьор и като за мен е идеална. Нямам серво на волана, но нали задницата тежи . Една идея да се движи колата и вече се върти волана "с мазане" с длан.Пунто SX 55 '95 Метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар