Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно класика ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет относно класика ?

мисля да купя ето това : http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...7490добра или лоша е идеята Отначало търсех Уно 1.5 но нещо няма предлагане което да ми хареса ...
    Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
    "The best Ferrari is the one that I have still to build"
    Enzo Ferrari (1898-198

За 1500лв, при положение, че купето не е изгнило си е класически ход :P Хубаво огледай за ръжда. Автомобила е култов. Успех.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

таз кола от мойто село
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

На мен ми харесва. Наистина огледай я добре.
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Провери как стои въпроса с резервните части, за да не се наложи да даваш за всяко нещо поръчка.
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Според мен това е сложен за онова си време мотор. Първо проблем може би ще имаш с резервните части. Можеш сам да се сетиш този спортен мотор на над 20 години, как е третиран... Има едно Уно за 1300лв. в Продава. Мисля, че това е по-добрата оферта!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И аз много си падам по такива,а за тази цена определено бих я взел ако не е нещо много лошо згазена
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

По принцип ми харесва, само едно нещо ме съмнява. Много добре изглежда купето от снимките, само де не е някое козметично китване и боядисване че после ще береш ядове.
                Carozzeria Touring, Milano
                Fiat 124 Touring - моята следваща кола

Коментар

колата наистина е култова ...но сега сме поръчали още едно пунто за баща ми , така че ще си остана с мечтата иначе поръчахме Пунто МК1 97-98 1.3 клима / ELX / пълен ел.пакет / черен металик / купе / ръчна 5 степенна ск.кутия ..... колегите от Пловдив определено ще забележат тази кола , особено като съм поръчал и ето тези джанти
                  Прикачени файлове
                  Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
                  "The best Ferrari is the one that I have still to build"
                  Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

Нe са много ползотворните мнения относно тази кола... Добре е че този мотор е с карбуратор. В нашия форум много хора се оплакват от GM инжекциона на Делта 1 (просто е немски явно за това ) Не са чак такава рядкост тези коли. Мен лично много ме кефи, наистина е класика. Обаче купиш ли си такава според мен си остава вечно твоя. Един поне по снимки и на думи доста запазен и поддържан екземпляр от нашия форум така и не успя да се продаде за малко над 2 хиляди... Но като няма да я купуваш и без това...

Коментар

Working...
                    X