Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Според мен това е сложен за онова си време мотор. Първо проблем може би ще имаш с резервните части. Можеш сам да се сетиш този спортен мотор на над 20 години, как е третиран... Има едно Уно за 1300лв. в Продава. Мисля, че това е по-добрата оферта!
По принцип ми харесва, само едно нещо ме съмнява. Много добре изглежда купето от снимките, само де не е някое козметично китване и боядисване че после ще береш ядове.
Carozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
колата наистина е култова ...но сега сме поръчали още едно пунто за баща ми , така че ще си остана с мечтата иначе поръчахме Пунто МК1 97-98 1.3 клима / ELX / пълен ел.пакет / черен металик / купе / ръчна 5 степенна ск.кутия ..... колегите от Пловдив определено ще забележат тази кола , особено като съм поръчал и ето тези джанти
Прикачени файлове
Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
"The best Ferrari is the one that I have still to build"
Enzo Ferrari (1898-198
Нe са много ползотворните мнения относно тази кола... Добре е че този мотор е с карбуратор. В нашия форум много хора се оплакват от GM инжекциона на Делта 1 (просто е немски явно за това ) Не са чак такава рядкост тези коли. Мен лично много ме кефи, наистина е класика. Обаче купиш ли си такава според мен си остава вечно твоя. Един поне по снимки и на думи доста запазен и поддържан екземпляр от нашия форум така и не успя да се продаде за малко над 2 хиляди... Но като няма да я купуваш и без това...
Коментар