Снощи след като заредих 20-тина литра гориво от ОМВ и на път да се прибирам колата загасна в движение....ШАХ с пешката. Бензим има , ток има , но не пали
Викнах един приятел и ме додърпа до сервиза(местоработата ми) оставих я там да нощува щото беше 00.40 часа.На сутринта отивам и първото нещо което погледнах беше бушона за помпата(10А) здрав !Вдигнах колата и със друг акумулатор подадох ток със 2 кабела на помпата - Ни звук ни стон .Обадих се на Стамболииски 155 и човека ми каза 148лв .Отидох и я взех. Сложих я и нещата се оправиха .Някой ще се чуди за какво пускам темата , пускам я защото МИСЛЕХ че имам проблем със температурния датчик тоя СИНИЯ , обаче се оказа че проблема не е в датчика,а точно в помпата.Не е правела достатъчно налягане и затова колата не искаше да държи постоянно стабилни обороти на празен ход и палеше трудно като е загряла.като смених помпата нещата седят по друг начин.-колата държи стабилни обороти на празен ход-Пали от 1/4 оборот като е топла-И ми се струва че върви със една идея повечеЦената на помпата е 148лв(заболя ме сърцето като ги дадох)Идентична е за колите : Алфа 33 , Алфа 75 , Алфа 156 и Алфа 165 . Фиат единствено 1.3 и 1.4 t i.e.Утре ще постна снимки на помпата...

Коментар