Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви носачи да купя за Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви носачи да купя за Brava

Здравейте.Преди няколко месеца смених тампоните на носачите.От 2-3 дни ми се появи едно пукане при спиране и при каране по павета.Днес като погледнах-планката на тампона се е скъсала.Та въпроса ми е дали да сменя пак тампоните или да купя нов носач?Кажете от къде и каква марка ако знаете.Благодаря
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Колега, имаше много хубава тема за носачите и то скорошна. Вземи и я потърси, няма да ти коства много усилия
    1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Re: Какви носачи да купя за Brava

MartoModev написа:
      Здравейте.Преди няколко месеца смених тампоните на носачите.От 2-3 дни ми се появи едно пукане при спиране и при каране по павета.Днес като погледнах-планката на тампона се е скъсала.Та въпроса ми е дали да сменя пак тампоните или да купя нов носач?Кажете от къде и каква марка ако знаете.Благодаря
      Да добавя само от наблюденията ми от колеги, познати, приятели, от форуми и т.н. кои са добрите марки носачи:-Frap-Fiorella-Vema-AS Metal -TRW

Коментар

Мерси много.Разгледах по обстоино и разбрах горе долу какво да търся.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
          Мерси много.Разгледах по обстоино и разбрах горе долу какво да търся.
          От изброените Марто, бих взел единствено TRW, но лошата новина е, че били само за оригинално вграждане.../така съм чувал/.Иначе "Локхийд" е изборът... дано да има за твоята кола. ПП, на моето Пунто оргиналното му окачване е TRW! Всичко по него е оригинал, не тропа,хлопа, пее и стърже!Сигурен съм,че ако взема от репертоара изброен по-горе ще "пея и пия" всяка година!!!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
          X