Колеги,трябват ми болтове за железни джанти,които знам,че са различни от тези за летите джанти.Въпроса ми е стават ли болтове от Лада?И колко парички е за бр.?Ако някой знае,ще съм благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Болтове за джанти
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:Допълнение:Може ли да се поставят секретни болтове и от къде могат да се закупят/цени?Благодаря!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Болтове за джанти
damianoff написа:Колеги,трябват ми болтове за железни джанти,които знам,че са различни от тези за летите джанти.Въпроса ми е стават ли болтове от Лада?И колко парички е за бр.?Ако някой знае,ще съм благодарен!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
При мене имаше проблеми.Болтовете на алуминиевите джанти не можеха да затегнат на железните до край.Купих си болтове с една идея по-дълбоки глави и станаха. После станаха и на алуминиевите.Болтовете ги купих от Ул Симеон, от една рускиня. Български, спомням си че заедно с четирите секретни излезна около 50 кинта.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Мога да кажа само за секретните: два пъти съм купувал, и двата от първия опит - в магазин на Симеон и в един гуми-център на бул... (а сега де - абе тоя дето минава покрай София-ленд), близо до кръстовището при семинарията. 20лв комплекта.За фиата - човека каза: "от пежо" и прав излезе Успех..Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар