Здравейте добри хора,след дълги и неуспешни опити да открия втора ръка изпускателен колектор за швейцарката реших да го сваля и да се опитам да го кърпя. Свалих го откъм двигателя, но от долната страна (откъм двуцевката) просто не помръдва. Има две гайки, които го държат - развих и тях и нищо! Гледам има нещо като болт (но не съм убеден точно какво е) около 1см. дълго (13 номер) точно под ламбда сондата на колектора, но това чудо просто не мърда! Направо вече ми дойде до гуша. Пръскам го с WD40 и пак същата работа. Ако някой е свалял това чудо да помага.Между другото и ламбда сондата незнам как се сваля, предполагам се развива, но не съм я напъвал много че да не направя някоя беля.Ако някой ми помогне с акъл ще съм му благодарен.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Колектора на Типото не помръдва
Collapse
X
-
Re: Помощ! Колектора на Типото не помръдва
Krasio написа:Здравейте добри хора,след дълги и неуспешни опити да открия втора ръка изпускателен колектор за швейцарката реших да го сваля и да се опитам да го кърпя. Свалих го откъм двигателя, но от долната страна (откъм двуцевката) просто не помръдва. Има две гайки, които го държат - развих и тях и нищо! Гледам има нещо като болт (но не съм убеден точно какво е) около 1см. дълго (13 номер) точно под ламбда сондата на колектора, но това чудо просто не мърда! Направо вече ми дойде до гуша. Пръскам го с WD40 и пак същата работа. Ако някой е свалял това чудо да помага.Между другото и ламбда сондата незнам как се сваля, предполагам се развива, но не съм я напъвал много че да не направя някоя беля.Ако някой ми помогне с акъл ще съм му благодарен.Мерси предварителноFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар