Здравейте,Понеже абсолютно нищо не разбирам от коли (ама АБСОЛЮТНО нищо), а с бравото ми проблемите никога не свършват и реших тук да си споделя поредния проблем.А да потегля сутринта и греда - алармата не иска да се изключи. Смених батерията - същата работа. Изключих алармата с ключа, но сега нямам ток и се чудя далиалармата ми отреза тока или просто акумулатора е мъртъв. Около кормилото (стартера) се чува едно постоянно скърцане и "жужене" и някой ми каза, че била алармата,която ми резала тока. Та махнах клемите от акумулатора и сега съм с пръст в уста, защото както споменах по-горе - бъкел не отбирам от автомобили. Дали някой може дами даде съвет или още по-добре - някой техник, който ходи по домовете? Ще съм му много благодарен.п.с.Забравих да спомена, че 2-3 седмици преди да стане това мигачите си имаха собствен живот и си правеха какво то искат... Ту работят, ту не... Мигне два пъти и спре, после пак се включи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма+няма ток+няма палене
Collapse
X
-
Re: Аларма+няма ток+няма палене
tbby написа:Здравейте,Понеже абсолютно нищо не разбирам от коли (ама АБСОЛЮТНО нищо), а с бравото ми проблемите никога не свършват и реших тук да си споделя поредния проблем.А да потегля сутринта и греда - алармата не иска да се изключи. Смених батерията - същата работа. Изключих алармата с ключа, но сега нямам ток и се чудя далиалармата ми отреза тока или просто акумулатора е мъртъв. Около кормилото (стартера) се чува едно постоянно скърцане и "жужене" и някой ми каза, че била алармата,която ми резала тока. Та махнах клемите от акумулатора и сега съм с пръст в уста, защото както споменах по-горе - бъкел не отбирам от автомобили. Дали някой може дами даде съвет или още по-добре - някой техник, който ходи по домовете? Ще съм му много благодарен.п.с.Забравих да спомена, че 2-3 седмици преди да стане това мигачите си имаха собствен живот и си правеха какво то искат... Ту работят, ту не... Мигне два пъти и спре, после пак се включи...FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Реклама
Collapse
Коментар