Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аларма+няма ток+няма палене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аларма+няма ток+няма палене

Здравейте,Понеже абсолютно нищо не разбирам от коли (ама АБСОЛЮТНО нищо), а с бравото ми проблемите никога не свършват и реших тук да си споделя поредния проблем.А да потегля сутринта и греда - алармата не иска да се изключи. Смених батерията - същата работа. Изключих алармата с ключа, но сега нямам ток и се чудя далиалармата ми отреза тока или просто акумулатора е мъртъв. Около кормилото (стартера) се чува едно постоянно скърцане и "жужене" и някой ми каза, че била алармата,която ми резала тока. Та махнах клемите от акумулатора и сега съм с пръст в уста, защото както споменах по-горе - бъкел не отбирам от автомобили. Дали някой може дами даде съвет или още по-добре - някой техник, който ходи по домовете? Ще съм му много благодарен.п.с.Забравих да спомена, че 2-3 седмици преди да стане това мигачите си имаха собствен живот и си правеха какво то искат... Ту работят, ту не... Мигне два пъти и спре, после пак се включи...
    Fiat Bravo 1.6 16v

Re: Аларма+няма ток+няма палене

tbby написа:
    Здравейте,Понеже абсолютно нищо не разбирам от коли (ама АБСОЛЮТНО нищо), а с бравото ми проблемите никога не свършват и реших тук да си споделя поредния проблем.А да потегля сутринта и греда - алармата не иска да се изключи. Смених батерията - същата работа. Изключих алармата с ключа, но сега нямам ток и се чудя далиалармата ми отреза тока или просто акумулатора е мъртъв. Около кормилото (стартера) се чува едно постоянно скърцане и "жужене" и някой ми каза, че била алармата,която ми резала тока. Та махнах клемите от акумулатора и сега съм с пръст в уста, защото както споменах по-горе - бъкел не отбирам от автомобили. Дали някой може дами даде съвет или още по-добре - някой техник, който ходи по домовете? Ще съм му много благодарен.п.с.Забравих да спомена, че 2-3 седмици преди да стане това мигачите си имаха собствен живот и си правеха какво то искат... Ту работят, ту не... Мигне два пъти и спре, после пак се включи...
    :D Здрасти!Би трябва алармата да ти е вързана към цялата инсталация в смисъл ако стане нещо то тя да се включи,както е и станало при теб! И това"...абсолютно нищо не разбирам..."не го пиши,че е малко смешно Успех!
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

о

Обикновенно има едно копче което го слагат около таблото с бушоноте или по праговете някъде което е за изключване на алармата може и бушони да са
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Дай да уточним нещо... как е акумулатора? Като завъртиш ключа да палиш върти ли стартера въобще?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Благодаря за съдействието, оправих се. Просто акумулатора беше паднал, защото жена ми забравила авариините включени цяла вечер, заради проблема, който споменах - мигачите работят когато си искат и тя по сфетофарите си тества с авариините дали има или няма и така...
          Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
          X