Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрическа дилема, ПОМОЩ :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Електрическа дилема, ПОМОЩ :)

Понеже вкарах лек тунинг на предната броня и сега имам 2 мигача които са изключени, бяха на предата броня сега ги няма(http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=53460). Та въпросът ми към вас е какво да ползвам за да симулира крушки на мигачите че да не цъкат бързо все едно е изгоряла крушка, нали се сещате. Резистори ли какво да бъде ??? Благодаря предварително

Hot!!!

Нямаш мигачи, така ли?
    Прикачени файлове

Коментар

doofiat написа:
      Нямаш мигачи, така ли?
      Точно така , тези които са на бронята отпред Мисял 4е на една снимка се виждат как бяха на старата броня.

Hot!!!

Коментар

Електрическа дилем, ПОМОЩ Хубаво заглавие на тема... Аз мога да измисля подобни в този стил: Не ми свети единият фари; Изпаднала ми е задната брон; Мръсен ми е мотор; Продавам две гум... и др.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Електрическа дилем, ПОМОЩ Хубаво заглавие на тема... Аз мога да измисля подобни в този стил: Не ми свети единият фари; Изпаднала ми е задната брон; Мръсен ми е мотор; Продавам две гум... и др.
          Ами мисли си ги на ум А и не виждам нищо адекватно и по въпроса в мнението ти

Hot!!!

Коментар

Bratchedda написа:
            Хайде вгледай се по-внимателно в заглавието! Ако трябва си сложи очила, или вземи тълковен речник. Дума "дилем" в мачиният ни език не съществува! Ако си пропуснал буква можеше лесно да се коригираш, а не да спориш, ако си го написал на майтап можеше да сложиш кавички. "Електрическа" е в женски род, а "дилем" в мъжки!

Коментар

Аз бих сложил едни мигачи. Преди да боядисаш може да ги закрепиш някъде отстрани.Поздравления за тунига - наистина е много добър!Сега за това нещо...мериш крушката с омметъра и виждаш колко ома трябва да ти е съпротивлението. Имай в предвид обаче че ако крушката ти е 10 вата, съпротивлението също трябва да е толкова..намират се.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Vladim написа:
                Bratchedda написа:
                Хайде вгледай се по-внимателно в заглавието! Ако трябва си сложи очила, или вземи тълковен речник. Дума "дилем" в мачиният ни език не съществува! Ако си пропуснал буква можеше лесно да се коригираш, а не да спориш, ако си го написал на майтап можеше да сложиш кавички. "Електрическа" е в женски род, а "дилем" в мъжки!
                Така... В повечето форуми 10 мин. след пускането на тема (може и над десет да са, но бяха някакви минути) не може да се корегира или променя темата или заглавието. Не знаех че тук не е така!!! И вместо да ми пишеш дъра-бъра спокоино можеше да кажеш какво те мъчи И да обясниш в ролята си на модератор. Ама маиче ти е скучно ежедневието и си пишеш хеи така, колкото да се отчетеш актив. Сега съм променил заглавието надявам се да продължиш спокоино денят си да не е нарошен сънят ти от моита правописна грешка :D И ще съм благодарен ако можеш да ми помогнеш конкретно по моия въпрос, естествено ако си компетентен по него де. Че докато ми стане ясно с заобиколните ти мнения че имам грешка и мога да я корегирам по всяко време се изписа бая безмислена буква Аиди всичко хубаво .Моля хора с технически познания да изкажат мнения , за ФИЛОЛОГИЯвече имаме капацитет, "Vladim".Брат’чед, хич не е добро нещо споренето с администратор/модератор.Има правила, а те трябва да се спазват! Най-горе в този раздел има бодната една тема, ако обичаш прочети я.Според мен нищо не ти струваше да огледаш тематапреди да натиснеш "копченцето" "прати".Надявам се да е последното ми обръщение в червено към теб!Nino

Hot!!!

Коментар

GTipo написа:
                  Аз бих сложил едни мигачи. Преди да боядисаш може да ги закрепиш някъде отстрани.Иначе със съпротивление не ми се вярва да стане - ще се нагрява това съпротивление.Поздравления за тунига - наистина е много добър!
                  Благодая , и аз мисля че само с съпротивление няма да стане , трябва и консумация някаква. Самоче не знам колко и как да я измисля без да има крушка.

Hot!!!

Коментар

Помислих малко и си промених мнението. Дано ти е от полза.

Коментар

GTipo написа:
                      Помислих малко и си промених мнението. Дано ти е от полза.
                      Видях го , благодаря. Днес ще измеря и ще пробвам :D Мислих да увия крушките в нещо , самоче има голяма вероятност да изгорят така и нищо няма да стане

Hot!!!

Коментар

Явно, че си бягал не само от уроците по граматика, но и от тези по физика в 7-ми клас.Има две формулки които ще дадат отговори на въпроса ти.P=IUI=U/RКъдето : P e мощността на крушката, I е тока,U-напрежението и R-съпротивлението.Като заместиш стойностите ще намериш какво съпротивление ти е нужно!
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Bratchedda написа:
                          Видях го , благодаря. Днес ще измеря и ще пробвам :D Мислих да увия крушките в нещо , самоче има голяма вероятност да изгорят така и нищо няма да стане
                          Преди да спориш, да се оправдаваш и да отправяш нападки можеше да прочетеш това: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1Напоследък някои от вас станаха доста крайни. Обещавам повече да не се церемоня и обяснявам. Получаваш жълт картон!А, ако искаш някой да ти отговори на това, кеото те интересува, изявявай поне малко уважение! След, като си бил предупреден от модератор пак за две изречения си направил една камара грешки.
                          Bratchedda написа:
                          Благодая , и аз мисля че само с съпротивление няма да стане , трябва и консумация някаква. Самоче не знам колко и как да я измисля без да има крушка.
                          След, като не уважаваш останалите, как искаш те да уважават теб!?

Коментар

Nino написа:
                            Явно, че си бягал не само от уроците по граматика, но и от тези по физика в 7-ми клас.Има две формулки които ще дадат отговори на въпроса ти.P=IUI=U/RКъдето : P e мощността на крушката, I е тока,U-напрежението и R-съпротивлението.Като заместиш стойностите ще намериш какво съпротивление ти е нужно!
                            Да де, но ако измериш крушката и видиш ватовете и, мисля че е доста по-лесно

Коментар

Re: Електрическа дилема, ПОМОЩ

Bratchedda написа:
                              ....
                              Поздравления! Добре се е получило!А как ще стои въпроса с мигачите за в бъдеще? Изобщо ли няма да слагаш предни?Иначе на въпроса, крушките са 12V/21W според изчисленията ми ти трябва 6,8 ома/20W резистор за да излъжеш релето че има крушка.
                              FIAT Tipo 1,4mi - EX
                              Alfa Romeo 146ti - EX
                              Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Working...
                              X