Понеже вкарах лек тунинг на предната броня и сега имам 2 мигача които са изключени, бяха на предата броня сега ги няма(http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=53460). Та въпросът ми към вас е какво да ползвам за да симулира крушки на мигачите че да не цъкат бързо все едно е изгоряла крушка, нали се сещате. Резистори ли какво да бъде ??? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрическа дилема, ПОМОЩ :)
Collapse
X
-
Vladim написа:Електрическа дилем, ПОМОЩ Хубаво заглавие на тема... Аз мога да измисля подобни в този стил: Не ми свети единият фари; Изпаднала ми е задната брон; Мръсен ми е мотор; Продавам две гум... и др.
Hot!!!
Коментар
-
Bratchedda написа:Ами мисли си ги на ум А и не виждам нищо адекватно и по въпроса в мнението тиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз бих сложил едни мигачи. Преди да боядисаш може да ги закрепиш някъде отстрани.Поздравления за тунига - наистина е много добър!Сега за това нещо...мериш крушката с омметъра и виждаш колко ома трябва да ти е съпротивлението. Имай в предвид обаче че ако крушката ти е 10 вата, съпротивлението също трябва да е толкова..намират се.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Vladim написа:Bratchedda написа:Ами мисли си ги на ум А и не виждам нищо адекватно и по въпроса в мнението ти
Hot!!!
Коментар
-
GTipo написа:Аз бих сложил едни мигачи. Преди да боядисаш може да ги закрепиш някъде отстрани.Иначе със съпротивление не ми се вярва да стане - ще се нагрява това съпротивление.Поздравления за тунига - наистина е много добър!
Hot!!!
Коментар
-
Явно, че си бягал не само от уроците по граматика, но и от тези по физика в 7-ми клас.Има две формулки които ще дадат отговори на въпроса ти.P=IUI=U/RКъдето : P e мощността на крушката, I е тока,U-напрежението и R-съпротивлението.Като заместиш стойностите ще намериш какво съпротивление ти е нужно!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Bratchedda написа:Видях го , благодаря. Днес ще измеря и ще пробвам :D Мислих да увия крушките в нещо , самоче има голяма вероятност да изгорят така и нищо няма да станеBratchedda написа:Благодая , и аз мисля че само с съпротивление няма да стане , трябва и консумация някаква. Самоче не знам колко и как да я измисля без да има крушка.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Nino написа:Явно, че си бягал не само от уроците по граматика, но и от тези по физика в 7-ми клас.Има две формулки които ще дадат отговори на въпроса ти.P=IUI=U/RКъдето : P e мощността на крушката, I е тока,U-напрежението и R-съпротивлението.Като заместиш стойностите ще намериш какво съпротивление ти е нужно!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Електрическа дилема, ПОМОЩ
Bratchedda написа:....FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар