Искам да се консултирам с вас за едно Пунто което си купих.Искам да ви питам дали съм се прецакал като съм дал за него 3900 лв, на инвалид, нов внос от Италия.Първата регистрация е направена октомври 1994 г.Колата е без никакви екстри.С 4(5) врати е, двигателя е 1100, 55 конски сили, на 117000 километра .Много е запазена иначе.Като я закарах в сервиз ми казаха, че колата е в чудесно техническо състояние.Но понеже поразледах mobile.bg и видях на тези цени дори по евтини с много екстри.Какво е вашето мнение?Дали съм се минал много?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за Пунто
Collapse
X
-
Re: Въпросче за Пунто
jestera написа:Искам да се консултирам с вас за едно Пунто което си купих.Искам да ви питам дали съм се прецакал като съм дал за него 3900 лв, на инвалид, нов внос от Италия.Първата регистрация е направена октомври 1994 г.Колата е без никакви екстри.С 4(5) врати е, двигателя е 1100, 55 конски сили, на 117000 километра .Много е запазена иначе.Като я закарах в сервиз ми казаха, че колата е в чудесно техническо състояние.Но понеже поразледах mobile.bg и видях на тези цени дори по евтини с много екстри.Какво е вашето мнение?Дали съм се минал много?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
blue_g
Не мисля
Здрасти и честито, безаварийно и със здраве да си го караш...Не мисля че си се минал, най важното е че ти харесва и че технически е изправно...другото не е чак толкова важно...екстрите можеш в последствие да си ги добавиш .От два месеца и аз съм с punto, нов внос, преди да го купя минах през два сервиза и казаха че е ОК. Досега 1000км съм изминал и съм доволен, да чукам на дърво Желая ти успех
Коментар
-
Re: Въпросче за Пунто
jestera написа:Но понеже поразледах mobile.bg и видях на тези цени дори по евтини с много екстри.Какво е вашето мнение?Дали съм се минал много?минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар