От известно време забелязвам, че при каране с ниска скорост по павирани улици (точно на такава живея, а и съседната също е с павета) волана леко ми вибрира в ръцете. Най-точно мога да го оприлича на това да караш велосипед по павета с много напомпани гуми.Гумите са с нормално налягане, със сигурност отпада и версията за криви гуми или джанти. Прави ми впечатление, че леки вибрации във волана се усещат и когато колата работи на място. Тези вибрации по-рано липсваха, но е възможно да се дължат и на малко по-ниските обороти, на които работи двигателя след почистване на инжекционната система.Само да не си помислите, че воланът се тресе като на някой стар "Чавдар" Засега става дума за леки вибрации, които сигурно на външен човек няма да направят впечатление. Но аз за добро или лошо улавям абсолютно всяка промяна в работата на колата. Между другото, когато карам извън града, колата и волана не трепват в целия диапазон от 60-130 км/ч.Засега си мисля да сменя маслото на хидравликата пък да видим какво ще стане. Някакви други идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации на волана
Collapse
X
-
donnna написа:твойта работа май е докторе, като се натисна тук и ме боли... и доктора казва - ами не се натискай..Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар