Мерси много на отзовалите се (съжалявам за правописната грешка не знаех как се пише )Vladim с тея тасове на мене ли ми се виждат по големи джантите или си с 15ки ?
Имам 2 оригинални тасчета за браво в мазето, ако на някой не му достигат му ги подарявам, само че трябва да дойде да си ги земе
На мен ми трябва един, че го изгубих някъде.Ех, че нямам никакъв път към теб. Не може ли да ми ги пратиш по Еконт, а аз да ти платя разходите+нещо допълнително за услугата. Само ми дай сметка и ти превеждам парите.
Мерси много на отзовалите се (съжалявам за правописната грешка не знаех как се пише )Vladim с тея тасове на мене ли ми се виждат по големи джантите или си с 15ки ?
Имам 2 оригинални тасчета за браво в мазето, ако на някой не му достигат му ги подарявам, само че трябва да дойде да си ги земе
На мен ми трябва един, че го изгубих някъде.Ех, че нямам никакъв път към теб. Не може ли да ми ги пратиш по Еконт, а аз да ти платя разходите+нещо допълнително за услугата. Само ми дай сметка и ти превеждам парите.
И на мен ми трябва един. Моля. :D
Ще си ги делнем по братски :D Колега, ако си навит пиши.
Да, и доставката ще си делнем. Аз имам 3 оригинални, единия го затрих, и сега карам с илиенски, които се чупят, та ако стане ще е супер! :D :D :D Пък колегата ще има по едно пиене от нас, като идва към София някой път.
Ами е това са тасчетата, не са в много добро състояние за да им искам пари, една усмивка във форума ще свърши работа :D . Само че евентуално след понеделник ще стане работата че сега нямам възможност да ида до еконт
Nadq... нали само ментетата имали свойства да се губят!
Nadq написа:
...И 100%, без въпросните опашки да са ги хванали, ще изпаднат на някой по-остро взет завой
Еееей На мен гумаджията, като ми слагаше новите гумета, нещо се омота в тъмницата и не беше закрепил единия хубаво. Нали има едни гумички, които го държат, бяха изпаднали - хванах го навреме Ай, питай първо колегите, дали не са барали нещо по колелата, малко преди да си загубят тасовете? Може и седмица преди това... Бас ловя! Между другото има и такъв мит за покупка на кола на старо - щом си е със ориг тасове, значи не е имала много вземане-даване със монтьори или по-скоро с некадърници.
Ами е това са тасчетата, не са в много добро състояние за да им искам пари, една усмивка във форума ще свърши работа :D . Само че евентуално след понеделник ще стане работата че сега нямам възможност да ида до еконт
Моите обаче са без дупки за болтовете Ех, че ме е яд
Коментар