Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уно турбо предавателни числа???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уно турбо предавателни числа???

Трябва ми информация за предавателните числа на моята кола. мотора е 1.3 турбо трябва ми : За 1-ва , 2-ра, 3-та , 4-та и 5-та скорост предавателните числа. На диференциала го имам. Или от каква кола може да се сложи скоростна кутия без интервенци, свалям моята и слагам другата
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Фиат РИТМО-105.Мисля, че беше 1,6 двувалката.Скоростната кутия е 1към1.Нека още някой да даде мнение,че беше отдавна.Дали пък не беше РЕГАТА-100.Дайте акъл.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

tinalex написа:
      Фиат РИТМО-105.Мисля, че беше 1,6 двувалката.Скоростната кутия е 1към1.Нека още някой да даде мнение,че беше отдавна.Дали пък не беше РЕГАТА-100.Дайте акъл.
      Като знам производителя , не бих заложил на едно към едно , поне за скоростни кутии ... Най-сигурното нещо е пробването

Коментар

Във Хайнес ръководството пише точно от кой модел е скоростната кутия,обаче га загубех отдавна.Някой има ли за Уно.Беше само за бензиновите версии.
        FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Според Haynes трансмисията е базирана на използваната при Фиат Страда 105 ТС. Там пишат обаче само за предавателно отношение наглавното предаване : 1301 cm Turbo i.e с ABS- 3.562:1; 1301 cm Turbo i.e. без ABS- 3.588:1
          Fiat Uno 45
          Fiat Uno 1.3 turbo i.e.

Коментар

Working...
          X