Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за Браво и Газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Анкета за Браво и Газова уредба

Здравейте,Въпроса ми е кой от колеги те с Фиат Браво си е сложил газова уредба. 1.Каква марка2.Какъв вид бутилка(форма и обем)3.Каде точно сте е заврял :D4.Колко пари5.Има ли някой екстри като ламда симулатор или чух че имало някво устройство което я прави колата по твърда на ниски обороти 6.Разход бензин преди/ газ след това.Предварително благодаря :D :D
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

1. АГУ-то е марка Landi Renzo, фабрично поставена (или поне Бравото беше купено с АГУ-то - внос от Италия)2. Бутилка с форма на поничка 40 кг3. Монтирана на мястото на резервната гума4. Закупена с АГУ-то5. Не съм сигурен за наличието на ламбда-симулатор6. Разход не съм засичал, но за справка: Белене-Русе-Варна - 20 лв газ (с 90 км/ч) Белене-София-Белене - 35 лв. газ (с 130 км/я по магистралата)

Коментар

И аз като колегата по-горе, но моята е BRC.Колкото до разхода - със 160-180 по магистралата даде 10 л/100, с 200-220 даде 14.4, но да не забравяме, че съм с един цилиндър повече
      Alles in Ordnung

Коментар

Vialle правят най-добрата газова уредба за пълен инжекцион, но е малко скъпичка.Карал съм 3 автомобила с такава система и просто преимуществата на "газта в течна фаза" са очевадни. Няма изменение в разхода, динамиката дори е по-добра, няма бек-файър, не се нуждае от постоянен реглаж, никакъв сервиз и т.н. и т.н.Само дето цената на уредбата е почти двойна спрямо останалите газови уредби.инфо: http://www.autogas.dir.bg/

Коментар

Stilo написа:
          Vialle правят най-добрата газова уредба за пълен инжекцион, но е малко скъпичка.Карал съм 3 автомобила с такава система и просто преимуществата на "газта в течна фаза" са очевадни. Няма изменение в разхода, динамиката дори е по-добра, няма бек-файър, не се нуждае от постоянен реглаж, никакъв сервиз и т.н. и т.н.Само дето цената на уредбата е почти двойна спрямо останалите газови уредби.инфо: http://www.autogas.dir.bg/
          Колега, аз ли не виждам добре или цената е: 4 590 лв, че дай още 1000лв и ето ти още едно браво :D .Иначе мен ми тредлагат Стар газ с всички части+труда+2 години гаранция 480лв. И то едно момче което доста си разбира от работата, ама да не се отклоняваме много от темата Очаквам по-гояма активност от колегите :D
          FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Правилно си видял - цената е тази, дори говорих с дилъра преди час и до края на годината май ще съм с такава система. Може да звучи пресилено, но друга алтернатива за газ/инжекцион/ коне/разход/проблеми НЯМА.Всичко останало е компромис и самозалъгване че колата върви.А аз съм видял какво е да върви на газ с VIALLE - повярвай ми!

Коментар

ДОбре Стило. Ама такава газова уредба за колко години ще ти се изплати...няма да е дста бързо, ако изобщо ти се изплати...
              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Хайде хора, участвайте в анкетата! Томбола с награди ли трябва да организирам за участниците Примерно изтегления след жребий пИчели свирка за 2лева обслужена от госпожа Иванова магазин Бонжур
                FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

1. Марката на изпарителя и електрониката е Tartarini. С тази уредба си дойде колата;2. 35l във форма на автомобилна гума;3. На мястото на резервната гума;4. С ламда-контрол беше. Но ми изгоря моторчето и сега е без. Не виждам някаква фрапираща разлика;5. Градско- 15бензин/16газ; Извънградско- 8бензин/8газ
                  PUNTO Selecta

Коментар

mi_ho написа:
                    1. Марката на изпарителя и електрониката е Tartarini. С тази уредба си дойде колата;2. 35l във форма на автомобилна гума;3. На мястото на резервната гума;4. С ламда-контрол беше. Но ми изгоря моторчето и сега е без. Не виждам някаква фрапираща разлика;5. Градско- 15бензин/16газ; Извънградско- 8бензин/8газ
                    какъв е мотора на тази кола.....15 бензин

Коментар

Alexius написа:
                      mi_ho написа:
                      какъв е мотора на тази кола.....15 бензин
                      И аз искам да питам какъв е моторът?Дори на моята дават 11 градско /не, че съм го мерил, де /
                      Alles in Ordnung

Коментар

Моторът ми е 1.6/16V. Знам, че Ви е чудно, но...!? Вчера ми беше 6-тата диагностика /имам колата от януари месец`05/. Този път във Ванто трейд. Както и предишните пъти няма никакъв проблем. Ако може някой от вас - ПОМОГНЕТЕ. Карам нормално, не стоя много по задръствания, но разхода не пада.
                        PUNTO Selecta

Коментар

mi_ho написа:
                          Моторът ми е 1.6/16V. Знам, че Ви е чудно, но...!? Вчера ми беше 6-тата диагностика /имам колата от януари месец`05/. Този път във Ванто трейд. Както и предишните пъти няма никакъв проблем. Ако може някой от вас - ПОМОГНЕТЕ. Карам нормално, не стоя много по задръствания, но разхода не пада.
                          Колега страховит е тоя реазход.......знам ли какво да ти кажа....най-елементарното предполагам си проверил свещи, кабели, катализатор, въздушен филтър...

Коментар

Освен това засечи разхода с пълен резервоар до празен(ако не си направил така де). Потърси и някъде да има утечки(не да тече а да капе/изпарява)бензин. На диагностиката и 6-те пъти ли не те посъветваха нещо Стана офтопик обаче...

Коментар

Working...
                            X