Здравейте,Въпроса ми е кой от колеги те с Фиат Браво си е сложил газова уредба. 1.Каква марка2.Какъв вид бутилка(форма и обем)3.Каде точно сте е заврял :D4.Колко пари5.Има ли някой екстри като ламда симулатор или чух че имало някво устройство което я прави колата по твърда на ниски обороти 6.Разход бензин преди/ газ след това.Предварително благодаря :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за Браво и Газова уредба
Collapse
X
-
Humppa
1. АГУ-то е марка Landi Renzo, фабрично поставена (или поне Бравото беше купено с АГУ-то - внос от Италия)2. Бутилка с форма на поничка 40 кг3. Монтирана на мястото на резервната гума4. Закупена с АГУ-то5. Не съм сигурен за наличието на ламбда-симулатор6. Разход не съм засичал, но за справка: Белене-Русе-Варна - 20 лв газ (с 90 км/ч) Белене-София-Белене - 35 лв. газ (с 130 км/я по магистралата)
-
Vialle правят най-добрата газова уредба за пълен инжекцион, но е малко скъпичка.Карал съм 3 автомобила с такава система и просто преимуществата на "газта в течна фаза" са очевадни. Няма изменение в разхода, динамиката дори е по-добра, няма бек-файър, не се нуждае от постоянен реглаж, никакъв сервиз и т.н. и т.н.Само дето цената на уредбата е почти двойна спрямо останалите газови уредби.инфо: http://www.autogas.dir.bg/
Коментар
-
Stilo написа:Vialle правят най-добрата газова уредба за пълен инжекцион, но е малко скъпичка.Карал съм 3 автомобила с такава система и просто преимуществата на "газта в течна фаза" са очевадни. Няма изменение в разхода, динамиката дори е по-добра, няма бек-файър, не се нуждае от постоянен реглаж, никакъв сервиз и т.н. и т.н.Само дето цената на уредбата е почти двойна спрямо останалите газови уредби.инфо: http://www.autogas.dir.bg/FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Правилно си видял - цената е тази, дори говорих с дилъра преди час и до края на годината май ще съм с такава система. Може да звучи пресилено, но друга алтернатива за газ/инжекцион/ коне/разход/проблеми НЯМА.Всичко останало е компромис и самозалъгване че колата върви.А аз съм видял какво е да върви на газ с VIALLE - повярвай ми!
Коментар
-
1. Марката на изпарителя и електрониката е Tartarini. С тази уредба си дойде колата;2. 35l във форма на автомобилна гума;3. На мястото на резервната гума;4. С ламда-контрол беше. Но ми изгоря моторчето и сега е без. Не виждам някаква фрапираща разлика;5. Градско- 15бензин/16газ; Извънградско- 8бензин/8газPUNTO Selecta
Коментар
-
mi_ho написа:1. Марката на изпарителя и електрониката е Tartarini. С тази уредба си дойде колата;2. 35l във форма на автомобилна гума;3. На мястото на резервната гума;4. С ламда-контрол беше. Но ми изгоря моторчето и сега е без. Не виждам някаква фрапираща разлика;5. Градско- 15бензин/16газ; Извънградско- 8бензин/8газ
Коментар
-
Alexius написа:mi_ho написа:1. Марката на изпарителя и електрониката е Tartarini. С тази уредба си дойде колата;2. 35l във форма на автомобилна гума;3. На мястото на резервната гума;4. С ламда-контрол беше. Но ми изгоря моторчето и сега е без. Не виждам някаква фрапираща разлика;5. Градско- 15бензин/16газ; Извънградско- 8бензин/8газAlles in Ordnung
Коментар
-
Моторът ми е 1.6/16V. Знам, че Ви е чудно, но...!? Вчера ми беше 6-тата диагностика /имам колата от януари месец`05/. Този път във Ванто трейд. Както и предишните пъти няма никакъв проблем. Ако може някой от вас - ПОМОГНЕТЕ. Карам нормално, не стоя много по задръствания, но разхода не пада.PUNTO Selecta
Коментар
-
mi_ho написа:Моторът ми е 1.6/16V. Знам, че Ви е чудно, но...!? Вчера ми беше 6-тата диагностика /имам колата от януари месец`05/. Този път във Ванто трейд. Както и предишните пъти няма никакъв проблем. Ако може някой от вас - ПОМОГНЕТЕ. Карам нормално, не стоя много по задръствания, но разхода не пада.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар