Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за Браво и Газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Януари месец съм сменил масло, ремъци, свещи, кабели, катализатор / заменен с резонаторно гърне /, всички видове филтри и ламбда сонда. Някъде март замених въздушният със такъв спортен. Никаква разлика. И аз непрекъснато се мъча да разреша този проблем, но.... Мисля в неделя да дайда на срещата, та дано някой да даде някакъв съвет. Засичам разхода, на бензин и на газ, като пълня до горе и после смятам километрите. Колата си върви нормално, отпадна и съмнението, че при смяната е прескочил зъб на ангренажният ремък. Всички майстори до момента дигат рамене и казват, че по данни от компютъра всичко е ОК?????
    PUNTO Selecta

Коментар

Off topicПриятелю, пусни отделна тема че случая ти е сериозен. Мнение имам, но ще прецакаме темата на колегата.Нека бъдем коректни и точни като двигател на FIAT

Коментар

Ха Ха

Zaphod написа:
        И аз като колегата по-горе, но моята е BRC.Колкото до разхода - със 160-180 по магистралата даде 10 л/100, с 200-220 даде 14.4, но да не забравяме, че съм с един цилиндър повече
        Ей Zaphod Ти станал ли си от компютъра та сега и със 180 км си се понесъл - Със 180 - дало разход 10 на сто, е па как го измери или как да кажа , как го изчисли :D :D :D :D :D Абе бегай не утекчавай хората с твоите глупости. Този форум е за сериозни неща а не за лаици

Коментар

Май че има някой за гонене от този форум.Ако се продължава с тоя тон нека се вземат мерки.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Vialle

Здравеи колега аз съм с газов инжекцион виалле просто колата е супер като съм ходил на стенд за газовата на компютъра показва параметрите при работа на безин и при работа на газ.При работа на газ пълненето в цилиндрите става с няколко мили секунди по бързо от колкото на бензин,и да не забравяме 4е октановото число на газта е по високо от това на бензина,и от това следва повишаване на мощноста с няколко конски сили.Маистора ми каза че се увеличава до 10%мощноста,а на 103 коня 10 % не са малко
            gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"

Коментар

От къде я измъкна тая прашасала тема като е от преди 5 години .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Re: Vialle

andrio написа:
                Здравеи колега аз съм с газов инжекцион виалле просто колата е супер като съм ходил на стенд за газовата на компютъра показва параметрите при работа на безин и при работа на газ.При работа на газ пълненето в цилиндрите става с няколко мили секунди по бързо от колкото на бензин,и да не забравяме 4е октановото число на газта е по високо от това на бензина,и от това следва повишаване на мощноста с няколко конски сили.Маистора ми каза че се увеличава до 10%мощноста,а на 103 коня 10 % не са малко
                Колега това с мощността, че се повишавала от по голямото октаново число на газта не го споменавай че ще те гледат странно на друго място. Вярно е че газта има по голямо число, но това число само по себе си не отговаря за мощността. Фактор е но не главен. Разтърси се из нета ще намериш теми съпоставящи бензина и газта там е обяснено по-научно и подробно
                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Re: Vialle

andrio написа:
                  Напоследък и на мен ми прави впечатление че все по-често се изравят отдавна прашасали теми .п.с. относно питането на колегата освен октановото число се гледа и калоричноста на дадено гориво, а при газта тя е значително по-ниска .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                  X