Януари месец съм сменил масло, ремъци, свещи, кабели, катализатор / заменен с резонаторно гърне /, всички видове филтри и ламбда сонда. Някъде март замених въздушният със такъв спортен. Никаква разлика. И аз непрекъснато се мъча да разреша този проблем, но.... Мисля в неделя да дайда на срещата, та дано някой да даде някакъв съвет. Засичам разхода, на бензин и на газ, като пълня до горе и после смятам километрите. Колата си върви нормално, отпадна и съмнението, че при смяната е прескочил зъб на ангренажният ремък. Всички майстори до момента дигат рамене и казват, че по данни от компютъра всичко е ОК?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за Браво и Газова уредба
Collapse
X
-
Ха Ха
Zaphod написа:И аз като колегата по-горе, но моята е BRC.Колкото до разхода - със 160-180 по магистралата даде 10 л/100, с 200-220 даде 14.4, но да не забравяме, че съм с един цилиндър повече
Коментар
-
Vialle
Здравеи колега аз съм с газов инжекцион виалле просто колата е супер като съм ходил на стенд за газовата на компютъра показва параметрите при работа на безин и при работа на газ.При работа на газ пълненето в цилиндрите става с няколко мили секунди по бързо от колкото на бензин,и да не забравяме 4е октановото число на газта е по високо от това на бензина,и от това следва повишаване на мощноста с няколко конски сили.Маистора ми каза че се увеличава до 10%мощноста,а на 103 коня 10 % не са малкоgotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
Re: Vialle
andrio написа:Здравеи колега аз съм с газов инжекцион виалле просто колата е супер като съм ходил на стенд за газовата на компютъра показва параметрите при работа на безин и при работа на газ.При работа на газ пълненето в цилиндрите става с няколко мили секунди по бързо от колкото на бензин,и да не забравяме 4е октановото число на газта е по високо от това на бензина,и от това следва повишаване на мощноста с няколко конски сили.Маистора ми каза че се увеличава до 10%мощноста,а на 103 коня 10 % не са малко
Коментар
-
Re: Vialle
andrio написа:Здравеи колега аз съм с газов инжекцион виалле просто колата е супер като съм ходил на стенд за газовата на компютъра показва параметрите при работа на безин и при работа на газ.При работа на газ пълненето в цилиндрите става с няколко мили секунди по бързо от колкото на бензин,и да не забравяме 4е октановото число на газта е по високо от това на бензина,и от това следва повишаване на мощноста с няколко конски сили.Маистора ми каза че се увеличава до 10%мощноста,а на 103 коня 10 % не са малкоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар