здравейте,имам оферта за кола от франция-мой приятел държи автокъща и ще си избера някоя кола.Обаче проблема е че не мога да отида да я взема лично и искам да ми я докарат с автовоз.искам да попитам някой ако може да ми даде информация за цената на автовоза,има ли риск да ме измамят и да не получа колата след като съм я платил как стои въпроса със документите и т.н. мерси предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване за автовоз от чужбина
Collapse
X
-
Варианти много.Не знам дали ходят много фирми до франция за коли.Знам,че в Германия цената е около 1000 лева,като се взимат коли от южната част.На север не се качват много,понеже не им се въртят още 1500 км.Горе долу толкова ще е и до западната част на франция.Мисля.че няма да ти е лесно да намериш автовоз.Няма вероятност да не получиш колата или е малка,но със сигурност лампата на резервоара ще ти свети,може по път да изчезне радио,гумите да се сменят,акумулатор.С две думи най-добре вземи да си я закараш сам,ако е в движение.ПО-лесно ще намериш платформа,но и там те чакат същите рискове.С две думи отвсякъде си прецакан.На ход пък може да закъсаш,както много често се случва.Купуваш кола слънце,пък след това слънцето бързо залязва :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Реклама
Collapse
Коментар