Отварям си една тема,в която ще задавам въпроси свързани с двигателя отедно Уно, който ще претърпи една трансплантация Първият ми въпрос е как да разбера точната кубатура на двигателя?Човека от който го купих не знаеше А едно приятелче каза,че е 1.1, а аз си мисля,че е 1.3Става въпрос за унов мотор с ангренажен ремък(не е с верига) снабден с двукамерен Вебер карборатор Нека някой по-запознат да се произнесе А и да питам що за стока е въпросния Вебер ?Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос(и) свързани с Уно
Collapse
X
-
Напиши ето тук http://87.237.138.66:7080 VIN номера (номера на рамата) на колата и ще разбереш и доста други неща.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Shtukata написа:Това е че имам само двигателя Иначе ако има нещо такова само,че за номера на двг. ще е супер Мерси много колега. Въпреки,че на този етап не ми върши работаима много информация която да попивам от посечения сайт.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Fire 999 написа:Shtukata написа:Това е че имам само двигателя Иначе ако има нещо такова само,че за номера на двг. ще е супер Мерси много колега. Въпреки,че на този етап не ми върши работаима много информация която да попивам от посечения сайт.
Коментар
-
Ако номера на двигателя започва с 149А7...... е 1.3. Моя е такъв. Иначе по вънчен вид не може да ги различиш. Разликата в ходовия обем е постигната с увеличение на вътрешния диаметър на цилиндрите. Иначе малко инфо: 1299/1301 см3 - 138В2; 149А7; 146А2 1116см3 - 138В; 146А4VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
as_novo написа:stef написа:мисля че 1,1 е с еднокамерен карбуратор но не претендирам че е вярноПауър из нотинг уитаут гума
Cinq 16v , Delta 1 2.0
Коментар
-
Това твоето май никъде го няма . Може да се гордееш Но те уверчвам, че има Уно 1.1 с двукамерни карбуратори, фабрично. Справка ръководство "Хайнес". Евентуално ако разбереш точния модел на карбуратора може картинката да ти се изясни, но няма гаранция че не е бил сменен.VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар