Докато паркирах леко удалих гумата в тротоара, колата изгасна и после не успях да я запаля.Направи ми впечатление, че при контакт не сметва лампата на маслото както преди, стартера върти, но не пали.Предполагам, че може нещо да се е откачило от удара в тротоара? Идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата не пали, лампичката на маслото не светва
Collapse
X
-
мисля, 2те неща нямат общо, просто ти е изгоряла лампата. а за колегата отгоре да го поравим, лампата светва КОНТРОЛНО при контакт, както и тази на алтернатора светва контролно, да се знае, че бачка. 99% е изгоряла. а за непаленото трябват много повече подробностиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Наум написа:дали е възможно да се е откачил кабела на датчика за налягане на маслото и колата да не пали, защото си "мисли", че няма масло...Лампичката си светеше, когато колата се палеше нормално, съмнява ме, че е изгорялаFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
as_novo написа:Наум написа:дали е възможно да се е откачил кабела на датчика за налягане на маслото и колата да не пали, защото си "мисли", че няма масло...Лампичката си светеше, когато колата се палеше нормално, съмнява ме, че е изгоряла
Коментар
-
Наум написа:дали е възможно да се е откачил кабела на датчика за налягане на маслото и колата да не пали, защото си "мисли", че няма масло...Лампичката си светеше, когато колата се палеше нормално, съмнява ме, че е изгорялаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Наум написа:дали е възможно да се е откачил кабела на датчика за налягане на маслото и колата да не пали, защото си "мисли", че няма масло...Лампичката си светеше, когато колата се палеше нормално, съмнява ме, че е изгоряла
Коментар
-
Наум написа:kiro_of_the_day написа:На газ ли не пали или на бензин или и на двете?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар