Болният въпрос (предполагам) на всички притежатели на Браво с АГУ - липсата на багажник след поставянето на газовата бутилка в него. Моята бутилка е тип "поничка" 40 литра и е поставена на мястото на резервната гума. В багажника се намират резервната гума (с крика, отвертката, щангата и теглича), триъгълник, кабели за запалване, пожарогасител, аптечка, буксирно въже, вериги, свински опашки, работни ръкавици.По покрива на Бравото няма предвидени места за закрепване на багажник. В Метро гледах едни греди заедно с "универсални" лапи (според момчето на щанда) за всякъкъв тип автомобили. От известно време си мисля за поставянето на багажник на покрива на Бравото (и за багажник за байкове, който се поставя на задната врата), че като тръгна из планините е една мъка - в багажника едвам се побират три туристически раници, а когато тръгнем 5-ма - жива мъка за тези на задните седалки. Гредите в Метро бяха доста грозновати.Та някой знае ли късе може да се видят/закупят/поставят такива багажници за поставяне на покрива? като този, който се поставя на покрива да има и стойка за ски, байкове (евентуално) и куфари за багаж. Цени и т.н.!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво с АГУ - багажник (или по-скоро липсата му)
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Значи за Браво става въпрос?И в него да може да има място за 5 души, с туристически раници, с байковете закачени отзад, багажник за куфари, ски на покрива, освен това в багажника да има място за газова 40 литра бутилка, плюс резервната гума (с крика, отвертката, щангата и теглича), триъгълник, кабели за запалване, пожарогасител, аптечка, буксирно въже, вериги, свински опашки, работни ръкавици?Сигурно моето мнение ще ти се види мног странно, но, пич, ти май се нуждаеш от по-голям автомобил. Доооста по-голям.Инак сигурен съм че може да се намерят търсените приспособления, но от това на никой няма да му стане по-комфортно. Според мене трябва да си намериш едно голяяяямо комби. Препоръчвам Мондео, щото съм го карал, но и за МАреа съм чувал добри неща.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
-
mariobg
-
Humppa
Парите са инвестирани в Браво. Пари за друга кола - чак след 5 години. Ща-неща трябва да се справям с Бравото.Освен Росиньол има ли други фирми, занимаващи се с това? Чувъл съм, че в Практикер имало багажници за велосипеди, поставяли се с колани към задната врата/багажник. Някой да ги е виждал или да се е интересувал?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар