някои от вас да е правил скоростна кутия?по-точно някакви лагери? в едно сервизче се договорихме че за около 250 кинта ще ми оправят кутийката. добре ли е като цена или да хода да се пазаря още?и още нещо, сутрин на студено, особено зимата 2-скорост я няма като по загрее и всичко си е ОК! някакви предложения?мерси за отговорите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
скорости
Collapse
X
-
Re: скорости
prozorche написа:някои от вас да е правил скоростна кутия?по-точно някакви лагери? в едно сервизче се договорихме че за около 250 кинта ще ми оправят кутийката. добре ли е като цена или да хода да се пазаря още?и още нещо, сутрин на студено, особено зимата 2-скорост я няма като по загрее и всичко си е ОК! някакви предложения?мерси за отговоритеTipo DGT, 1.6 DOHC
-
утре влизам в сервиз и каквото сабя покаже. решил съм да оправя скоростите и съединителя(паричките ми за усилвател ще заминат)200лв ще е работата и евентуално още 60-70лв ако е прецакан лагера.unoturbo това със скоростна кутия втора ръка е малко нож с две остриета. като знам какъв съм карък ще взема кутия която е 2 пъти по-зле и от моята като ги направим ще пиша какво им е било
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар