Има ефект ,не само в шумо изолацията ,но и в топло изолацията на двигателния отсек.Сигурно ефекта ще е по голям ако се сложи от изолацията с по голяма дебелина,но това вече е въпрос на финикийски знаци :P Дано идеята е в помощ.
В помощ е разбира се. Използвал ли си и нещо друго за закрепване освен самозалепващата част на фолиото? Температурните разлики през зимата и лятото са сериозни и залепващите свойства може да отслабнат
Има ефект ,не само в шумо изолацията ,но и в топло изолацията на двигателния отсек.Сигурно ефекта ще е по голям ако се сложи от изолацията с по голяма дебелина,но това вече е въпрос на финикийски знаци :P Дано идеята е в помощ.
Колега, станало е страхотно. Идеята е много добра и аз ще последвам твоя пример, почивните дни отивам в Практикер да търся и аз такъв материал. Там неможе да няма. Колко квадрата ти свършиха работа?
Материала е на руло с ширина метър и педесет,първоначално не знаех колко ще ми трябва и взех 2 кв.метра.Първо изрязах шаблони ,след което ги наложих плътно-очертах ги и след това с ножицата отиде около 1 квадрат,но като вземаш по добре да ти остане ,отколкото да не ти стигне.Само като го залепяш внимавай ,залепи ли се веднъж край, добре е да викнеш някой да ти помага и после да имаш другар за Успех :D
Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар