Здравейте колеги,за първи път ми прави впечатление, че на предния капак нямам никаква шумозаглушителна облицовка (плат или нещо подобно), която съм забелязвал при други коли. Та въпроса ми е дали, просто при мойто Типо липсва, или по принцип няма такава?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Облицовка (шумозаглушител) ???
Collapse
X
-
Re: Облицовка (шумозаглушител) ???
silazarov написа:Здравейте колеги,за първи път ми прави впечатление, че на предния капак нямам никаква шумозаглушителна облицовка (плат или нещо подобно), която съм забелязвал при други коли. Та въпроса ми е дали, просто при мойто Типо липсва, или по принцип няма такава?FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
dfxc753 написа:Колеги ,аз също нямах такава кора и ето как реших проблема В един магазин за строителни материали видях материя подобна на порест кучук от едната страна с фолио, а от другата със самозалепващо покритие.Имаше различни дебелини ,аз си взех 6мм.И ето го резултатаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Незнам за какво го използват, но на температура държи. Сложих го преди месец и няма проблеми.Преди около седмица видях на една Лада Нива ,от новите 4 вратките,че е с такава изолация но по дебела и то от завода.Има дебелини от 6мм. до 30мм. но и цената се променя доста.За 6мм. дадох 12 лв. квадратния метър, а най дебелите стигат 60 лв.Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
dfxc753 написа:Незнам за какво го използват, но на температура държи. Сложих го преди месец и няма проблеми.Преди около седмица видях на една Лада Нива ,от новите 4 вратките,че е с такава изолация но по дебела и то от завода.Има дебелини от 6мм. до 30мм. но и цената се променя доста.За 6мм. дадох 12 лв. квадратния метър, а най дебелите стигат 60 лв.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Има ефект ,не само в шумо изолацията ,но и в топло изолацията на двигателния отсек.Сигурно ефекта ще е по голям ако се сложи от изолацията с по голяма дебелина,но това вече е въпрос на финикийски знаци :P Дано идеята е в помощ.Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
dfxc753 написа:Има ефект ,не само в шумо изолацията ,но и в топло изолацията на двигателния отсек.Сигурно ефекта ще е по голям ако се сложи от изолацията с по голяма дебелина,но това вече е въпрос на финикийски знаци :P Дано идеята е в помощ.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim , съгласен съм с теб ,че ефекта ще е по добър ,но времето не достига,а и ще е доста пипкава работа на пролет като иляза в отпуск и съм по свободен сигурно ще довърша работата.Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар