Така съм го решил.Много съм доволен от Палиото.Имаме 2 служебни и още 2 лични в работата ми(отделно има 2 Пунто и 1 Типо)...абе Фиат фенове сме си.Та Палиото е супер-височка,икономична(TD70),комби е и досега никакви сериозни проблеми не са правили.Очаквам вашите мнения за и против да сменя Bravo-то с Palio! Поздрави:sasco
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
Collapse
X
-
sascoЕтикети: –
-
Re: Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
sasco написа:Така съм го решил.Много съм доволен от Палиото.Имаме 2 служебни и още 2 лични в работата ми(отделно има 2 Пунто и 1 Типо)...абе Фиат фенове сме си.Та Палиото е супер-височка,икономична(TD70),комби е и досега никакви сериозни проблеми не са правили.Очаквам вашите мнения за и против да сменя Bravo-то с Palio! Поздрави:sasco
-
sasco
Re: Ще сменям Bravo-то за Palio.Вашите мнения и отзиви!
doofiat написа:sasco написа:Така съм го решил.Много съм доволен от Палиото.Имаме 2 служебни и още 2 лични в работата ми(отделно има 2 Пунто и 1 Типо)...абе Фиат фенове сме си.Та Палиото е супер-височка,икономична(TD70),комби е и досега никакви сериозни проблеми не са правили.Очаквам вашите мнения за и против да сменя Bravo-то с Palio! Поздрави:sasco
Коментар
-
sasco
Replay написа:Ако ще взимаш някоя от служебните ,по добре недей
Коментар
-
doofiat написа:И на мен ми се струва дървена.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sasco
Nino написа:doofiat написа:И на мен ми се струва дървена.
Коментар
-
Е sasco, съжалявам пич... тази вечер говорих по телефона с него продал го е.Той си идва на шест месеца и продава по някоя доста читава кола.Лятото продаде едно много добра Брава 99г/ 1.9ТД 100 на която дръжките на вратите не и бяха изгорели... странно, не бяха и сменяни в Италия.Пусках обяви тук, снимки, но сори. Тогава колегите са кътали пари за морето явно.Ако можеш да издържиш до пролет, ще търсим новото Палио... то е доста по красиво и добро.Апропо той работи в куриерска фирма и колите не са му бизнеса там, но доста читави и изнамира!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sasco
Ами колебая се още.Ще си покарам още малко Бравото,пък ще размисля до след 2-3 седмици.Може пък и да изчакам до пролетта.Благодаря все пак!
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:И на мен ми се струва дървена.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар