Колеги, имам един проблем, който може да ви се стори смешен.Кожата, на волана ми е много хлъзгава и трябва да го държа много здраво, за да не приплъзва. Някой знае ли с какво може да се намаже или пък облепи, за да има по-добро сцепление?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хлъзгащ се волан
Collapse
X
-
Re: Хлъзгащ се волан
Галин написа:Колеги, имам един проблем, който може да ви се стори смешен.Кожата, на волана ми е много хлъзгава и трябва да го държа много здраво, за да не приплъзва. Някой знае ли с какво може да се намаже или пък облепи, за да има по-добро сцепление?SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
Галин написа:Виждал съм много такива калъфи, но оригиналния е хубав (на вид) и не ми се иска да го сменям. Освен това е точно по формата на волана, а другите са универсални.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Галин написа:Виждал съм много такива калъфи, но оригиналния е хубав (на вид) и не ми се иска да го сменям. Освен това е точно по формата на волана, а другите са универсални.Alles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:damianoff написа:Галин написа:Виждал съм много такива калъфи, но оригиналния е хубав (на вид) и не ми се иска да го сменям. Освен това е точно по формата на волана, а другите са универсални.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Zaphod написа:damianoff написа:Галин написа:Виждал съм много такива калъфи, но оригиналния е хубав (на вид) и не ми се иска да го сменям. Освен това е точно по формата на волана, а другите са универсални.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Zaphod написа:damianoff написа:Галин написа:Виждал съм много такива калъфи, но оригиналния е хубав (на вид) и не ми се иска да го сменям. Освен това е точно по формата на волана, а другите са универсални.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар