Изчетох следната тема:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=950Не ми станаха ясни доста неща. Излиза, че Фиат 2.0/20 ХГТ, Купе 1.8/16 и всички Алфа Twin Spark били с променливо газоразпределение. Нещо ме съмнява тая работа или всички собственици на въпросни возила не знаят какво имат под капака, че да се изфукат Я някой спец да разясни за какво става дума? Да не се окаже, че и моя мотор е с такъв (Типо 1.8/16) понеже на снимка мотора ми е като на Купе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat - променливо газоразпределение
Collapse
X
-
може ли снимка на мотора ти, моя е като на купе но без променливото газоразпредления и се се надявам да ми изпадне ударено купе 1.8 или баркета та да взема това онова от мотора и да конвертирам моя..P.S. Иначе наистина Twin Spark-вете, HGT и 1.8 16V 130 коня на купе и баркета са с променливо газоразпределениеex Fiat Bravo GT
-
аз съм го гледал и помагал в отремонтирането на вариатора на всмукателния вал на моето ХГТ ...обаче доста го мислихме ей така принципно да си обясниме как действа това нещо ... да ти кажа не съм убеден че има кой знае какви фази незнам до колко е същото нещо на алфите - но ако е такова и там хавата е същата ... а съдейки по това че ремонтните комплекти са еднакви ... значи е същото ...все пак е хубаво някой който поне е прочел как действа да каже ... щото аз го гледах ... гледах вала и вариатора ... дискутирахме в сервиза ... и нещо не видяхме подобие примерно като в витека на хондата ... поне принцип на действие ...: Der Engel ist Viren :
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар